Wanha tarina urheilusta
Suosittu

Wanha tarina urheilusta

Historiallinen romaani

J.A. Ojelmus

Romaanit & novellit

ePUB

473,8 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523306363

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 24.03.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä on fiktion ja faktan sekoitus urheilutapahtumista yli 100 vuotta sitten. Kirjan kertoja oli mukana näkemässä ja kokemassa Oulun hiihtoa vuonna 1889, ja siitä kehittyi perinne, joka on jatkunut yhtäjaksoisesti yli 125 vuotta. Erityisen suuri urheilujuhla oli vuonna 1908, jolloin kisa oli kolmipäiväinen.
Kertoja osallistui myös vuoden 1896 Olympiakisoihin Ateenassa sekä Bostonin maratonille vuonna 1908. Kuntourheilijalle osallistuminen on suurin voitto.
J.A. Ojelmus

J.A. Ojelmus

Olen kypsynyt kirjoittajaksi hyvin pitkän ajan kuluessa. Omat elämänkokemukseni, psykoterapian opintoni ja kriisit elämässäni ovat luoneet pohjaa tälle työlle. Omana mottonani on ollut, että en olisi haitaksi ihmisille, luonnolle enkä ympäristölle, enkä kateuksissani ja hurjapäisenä miehenä ryhtyisi tuhotöihin.
Ikääntyminen on tuonut siihen sen lisäyksen, että nyt toivon voivani antaa muillekin ajattelemisen aihetta ja myönteistä sekä rakastavaa elämän asennetta.
Jos yksikin lukija saa edes pienen toivon kipinän kirjoituksistani ja hän löytää omaakin kadoksissa ollutta luovuttaan, olen päässyt päämäärääni.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite