Vera Hjelt

Vera Hjelt

Työväensuojelija

Tuula Vuolle-Selki

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

2,6 MB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789522862211

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.07.2013

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
15,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Ammattientarkastaja, kansanedustaja ja sosiaalimuseon perustaja Vera Hjelt (1857-1947) on vaikuttanut merkittävällä tavalla suomalaisen työläisnaisen asemaan. Toimillaan Vera Hjelt tähtäsi koko perheen hyvinvoinnin edistämiseen. Vera ajatteli kuten monet naisasianaiset tuohon aikaan: nainen oli eettisesti ja moraalisesti vahvempi ja siksi valistustoimet tuli kohdistaa naisiin. Vera Hjelt tallensi samalla suomalaista sosiaalihistoriaa niin tutkimuksillaan kuin myöhemmin sosiaalimuseon johtajana - ja tämä kaikki on pelkästään yhden ihmisen aikaansaannosta.
Tuula Vuolle-Selki

Tuula Vuolle-Selki

FT ja tietokirjailija Tuula Vuolle-Selki on kirjoittanut vammaishistoriaa jo 30 vuoden ajan. Vammaisena Suomessa on hänen ensimmäinen helppolukuinen kirjansa, joka on tarkoitettu henkilöille, joille tavallisen tekstin lukeminen tuottaa vaikeuksia.

Noste

toukokuuta 2013

...Tuula Vuolle-Selki on kirjoittanut Hjeltistä tiiviin elämäkerran, jonka kiinnostavinta antia ovat raportit 1900-luvun alun työläisperheiden elinoloista ja ruokailutottumuksista sekä eduskunnassa käydyt taistelut kahdeksantuntisesta työpäivästä.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite