Valkoinen karhu urheilee

Valkoinen karhu urheilee

liika on liikaa, onks' pakko?

Göran Wilkman

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

14,2 MB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789528013303

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 18.07.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
11,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Valkoinen karhu urheilee -tarina kertoo jäätutkija, laivanrakennusdiplomi-insinööri, Göran Wilkmanin elämän mittaisesta liikuntaharrastuksesta. Matkaamme Göranin mukana lapsuuden pihaleikeistä vakavampiin liikuntalajeihin tai hurahduksiin, kuten pyöräily, sulkapallo ja kirkkovenesoutu. Polkupyörällä Göran on ajanut yli neljänkymmenen vuoden aikana matkan, joka on pituudeltaan kaksi kertaa maapallon ympäri. Sulkapalloa hän on pelannut äijäporukassa kaksikymmentäseitsemän vuotta. Sulkavalla on tullut soudettua kolmekymmentä kertaa. Göran ei koe itseään lainkaan urheilulliseksi, vaan sitkeys ja sitoutuneisuus on vienyt eteenpäin. Aina ei vaativan työn ohessa liikunnan harrastaminen ole ollut itsestään selvää. Liikuntatapatumien kiinnittäminen kalenteriin on auttanut, ja aikaa liikunnalle on aina löytynyt.

Valkoinen karhu urheilee, on Göranin neljäs kirja. Aikaisemmin hän on julkaissut omakustanteet: Vadelmakummitus, isäni Åken tarina 2015 ja Valkoinen karhu muistelee, oma elämäkerta, 2018 sekä BoD:n julkaisema Valkoinen karhu seikkailee, jäätutkimuksen ja jäänmurtajien maailmassa, 2019.
Göran Wilkman

Göran Wilkman

Göran Wilkman on eläkkeellä oleva laivanrakennuksen diplomi-insinööri, joka eläkkeelle jäämisen jälkeen on kirjoittanut tätä ennen kolme kirjaa. Aikaisemmat kirjat ovat: Omakustanteet "Vadelmakummitus" isäni Åken tarina, 2015 "Valkoinen karhu muistelee", omaelämäkerta. 2018 ja BoD julkaisu "Valkoinen karhu seikkailee, laivanrakennuksen ja jäätutkimuksen maailmassa", 2019.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite