Uusperheen ABZ

Uusperheen ABZ

-käsikirja uusperhe-elämään

Kirsi Heikinheimo, Elina Teerijoki , Suomen Uusperheiden liitto ry (Ed.)

Yhteiskunta & politiikka

ePUB

2,1 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528058267

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 20.09.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
11,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Miten vahvistaa uusperheen resilienssiä? Miten sietää ulkopuoli-
suuden tunteita tai löytää suhde puolison lapsiin? Entä mikä tuo
iloa uusperhe-elämään tai mistä löytää syy jatkaa uusperhehärdel-
lin keskellä?

Uusperhevaiheiden läpi lukijaa kuljettava käsikirja perustuu perhe-
tutkimukseen, psykoterapiatyöhön sekä kokemusasiantuntijoiden
haastatteluihin. Uusperheen onnellisuuteen ladataan paljon unelmia, odotuksia sekä pelkoja. Teoksen tavoitteena on herätellä pohtimaan oman perheen valintoja, antaa työkaluja sekä avata monipuolisesti uusperhe-elämään liittyviä haasteita ja mahdollisuuksia. Teksteissä käsitellään muun muassa kiintymys- ja tunnesuhteiden rakentumista,
myötätunnon ja resilienssin vahvistamista sekä merkityksellistä elämää uusperheessä. Teos tarjoaa pohdinta apua tiukkoihin tilanteisiin sekä vinkkejä voimavarojen ylläpitämiseen.
Parisuhde on uusperheen voima ja uusperhe on perheessä elävien lasten kasvualusta.

Teosta voidaan pitää uusperhe-elämän ja perhehyvinvoinnin käsikirjana. Teos sopii niin uusperheessä eläville, sitä suunnitteleville sekä kaikille, jotka haluavat ymmärtää uusperhe-elämää. Käsikirja sopii myös
perheitä kohtaavien ammattilaisten perusteokseksi.

Kirjan ovat toimittaneet:
väitöskirjatutkija, psykoterapeutti Kirsi Heikinheimo
tietokirjailija, vapaa toimittaja Elina Teerijoki
Kirsi Heikinheimo

Kirsi Heikinheimo

Psykoterapeutti, pari- ja perheterapeutti Kirsi Heikinheimo on toiminut pitkään lastensuojelun ja psykoterapiatyön kentällä sekä Perhe- ja pariterapiayhdistyksen hallituksessa. Psykoterapiatyön lisäksi Heikinheimo toimii Suomen Uusperheiden Liitto ry:n toiminnanjohtajana ja pääkouluttajana.
Heikinheimo tekee väitöskirjaansa varten uusperheessä asuvan nuoren hyvinvointitutkimusta Turun yliopistolle.

Elina Teerijoki

Elina Teerijoki

Elina Teerijoki on vapaa toimittaja, tietokirjailija ja sisällöntuottaja. Hän kiroittaa reportaaseja, neuvontajuttuja, henkilöhaastatteluja, kolumneja, blogitekstejä.

Teerijoen yrityksen, Kirjoittamo Pikkujutun, erikoisalaa ovat perhe- ja lapsiaiheet, ruoka ja ruokakulttuuri sekä kestävän kehityksen teemat, kuten kirpputori- ja vintageaiheet.

Suomen Uusperheiden liitto ry

Suomen Uusperheiden liitto ry (Ed.)

Suomen Uusperheiden Liitto ry (Supli) on vuonna 1996 perustettu valtakunnallinen uusperheiden hyvinvointia edistävä asiantuntija- ja kansalaisjärjestö. Suplin toiminnan ydinajatuksena on alusta asti ollut toimia aktiivisesti tasa-arvoisen, lapsi- ja perhemyönteisen yhteiskunnan edistämiseksi.

Suplin tärkeimpinä toimintamuotoina olleet alusta asti tuen ja tiedon tarjoaminen uusperheellisille neuvonnan sekä monipuolisen, aktiivisen vertaistoiminnan muodossa niin verkossa kuin kasvotusten.
Suplin tarjoama Uusperheneuvojakoulutus on vuoden mittainen, 30 opintopisteen täydennyskoulutuspaketti. Koulutus on tarkoitettu sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisille. Lisäksi Supli tarjoaa myös tilaajan tarpeisiin räätälöityjä täsmäkoulutuksia.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite