Tuiskun talvi

Tuiskun talvi

Teuvo Ruohoranta

Romaanit & novellit

ePUB

676,3 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515688460

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 23.10.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
11,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Romaani sijoittuu Savon rintaman tapahtumiin kansalaissodassa 1918. Talollisen poika Konsta Palomaa ilmoittautuu Tuisku-hevosineen Mäntyharjun suojeluskunnan kuormastomieheksi, mutta joutuukin vaarallisille partiointiretkille ja ankariin taisteluihin yleten ryhmänjohtajaksi.Vierumäen kylän verisen taistelun jälkeen Konsta pääsee vihdoin Tuiskun ohjaksiin, mutta pakenevat punapäälliköt pakottavat hänet kyytimiehekseen ja sota muuttuu Konstan henkilökohtaiseksi selviytymistaisteluksi, jossa ihmisluonnon raakuus esiintyy kaikessa järjettömyydessään.

Osittain tositapahtumiin perustuva kertomus noudattelee tapahtumien ja paikkojen kuvausten osalta (Mäntyharju, Mouhu, Sysmä, Asikkala, Heinola, Lahti) mahdollisimman tarkasti historilähteitten tietoja, samoin rintamatehtävissä mukana olleiden, myöhemmin valtakunnallisesti tunnetuksi tulleiden henkilöiden osalta (Urho Kekkonen, Kustaa Tapola, Hans Kalm).
Teuvo Ruohoranta

Teuvo Ruohoranta

Kirjoittanut vuodesta 1998 kesäteatterikomedioita, joista kuusitoista (16) Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat ry:n valvonnassa.
Näytelmiä on esittänyt n. sata (100) harrastajateatteria eri puolilla Suomea 2000-2017 ulko- ja sisänäyttämösovituksina.

Kertomuksia ja novelleja julkaistu kahdeksassa (8) antologiassa 1990 - 2011.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite