Suomen luonnon valkoista magiaa

Suomen luonnon valkoista magiaa

Suomalaisten kukkauutteiden henkisiä ja esoteerisia vaikutuksia

Erkki Lehtiranta, Leena Niemelä , Smiling Stars (Ed.)

Osa 1 tästä sarjasta

Luonnontieteet & ympäristö

Pehmeäkantinen

246 sivua

ISBN-13: 9789526927879

Kustantaja: Smiling Stars

Julkaistu: 23.06.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
25,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Suomen luonnon valkoista magiaa on johdatus suomalaisten kukkauutteiden syviin vaikutuksiin. Teoksen 50 kukan joukosta löytyvät monet suomalaiseen mielenmaisemaan ankkuroituvat kukat, jotka kantavat mukanaan puhtaan luonnon ja Suomen valovoimaisen kesän parhaita energioita. Keskeinen informaatio on saatu Mestari Hilarionilta, yhdeltä ihmiskunnan suurista opettajista, ja julkaistaan nyt ensimmäistä kertaa suomeksi.
Kukkauutteet nähdään kirjassa osana laajempaa värähtelylääkinnän kokonaisuutta, joka ottaa huomioon ihmisen korkeusulottuvuuden, chakrat, meridiaanit, hienokehot ja astrologiset yhteydet. Teoksessa on uute-esittelyiden ohella paljon käytännöllistä tietoa uutteiden valmistamisesta, valinnasta, voimistamisesta, uutekombinaatioista, syötävien kukkien ja hedelmien esoteerisista ominaisuuksista sekä värähtelylääkinnästä.
Kirja on yli 10 vuoden tutkimustyön tulos. Erkki Lehtiranta ja Leena Niemelä ovat tutkineet ja tehneet värähtelyuutteita ympäri maailmaa, mm. Himalajalla, Brasiliassa, Kreetalla ja Pyreneillä. Heidän värähtelykirjastossaan on yli 700 uutetta, kukkauutteiden ohella mm. jalokivieliksiirejä, jalokaasu-uutteita ja tähtieliksiirejä. Kunniapaikalla ovat kuitenkin Suomen luonnon iki-ihanat kukat, jotka nyt kutsuvat myös Sinua jakamaan energioitaan, oppimaan, kasvamaan ja eheytymään. Terveydeksi!
Erkki Lehtiranta

Erkki Lehtiranta

FM Erkki Lehtiranta on kirjailija, kouluttaja, astrologi ja kukkaterapeutti, jolla on pitkä kokemus kukkauutteiden ja jalokivieliksiirien käytöstä, kouluttamisesta ja tekemisestä ympäri maailmaa. Hän on kirjoittanut yhdessä Leena Niemelän kanssa aiheesta kaksi kirjaa, Kasvien viisaus, kivien muisti (2009, 2. ps 2019) sekä Suomen luonnon valkoista magiaa (2007), josta nyt julkaistaan uusi 4. painos.

Leena Niemelä

Leena Niemelä

Leena Niemelä on tehnyt, tutkinut ja kouluttanut kukkauutteiden ja jalokivieliksiirien tekemistä parinkymmenen vuoden ajan ja julkaissut yhdessä Erkki Lehtirannan kanssa aiheesta kaksi kirjaa, Kasvien viisaus, kivien muisti (2009, 2. ps 2019) sekä Suomen luonnon valkoista magiaa (2007), josta nyt julkaistaan uusi 4. painos.

Smiling Stars

Smiling Stars (Ed.)

Kirjan kustantaja Smiling Stars on keskittynyt henkisen tietoisuuden ja hyvinvoinnin edistämiseen mm. kirjallisuuden ja koulutusten välityksellä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite