Suomalaisen kosto eli Tuomas Winterin seikkailut

Suomalaisen kosto eli Tuomas Winterin seikkailut

Historiallinen kertomus 1800-luvun alusta

Aaro J. Jalkanen

Romaanit & novellit

ePUB

289,5 KB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789528029144

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 23.07.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kallavesj-laulun kirjoittaja lähetystöneuvos Aaro Jalkanen kirjoitti paljon. Tämän historiallisen romanttisen seikkailuromaanin "Suomalaisen koston eli Tuomas Winterin seikkailut" hän kirjoitti 27-vuotiaana Amerikassa, jossa se julkaistiin 1907. Kirja vie meidät vuoden1809 Suomen sotaan, jossa sankari saa syyn lähteä kostoretkelle. Hän päätyy von Döbelnin armeijaan, Ruotsiin, Napoleonin Ranskaan ja Kaliforniaan.
Aaro J. Jalkanen

Aaro J. Jalkanen

Kirjan kirjoittaja Aaro Jalkanen (1875 - 1960) syntyi Savossa, Rautalammilla, kävi koulua Kuopiossa ja jatkoi opintoja Helsingissä. Jo koulupoikana hän avusti Brofeldtien Savo-lehteä, kirjoitteli juttuja ja runoja. Kirjoittamistaan hän jatkoi lähes koko elämänsä ajan. Hänelle olivat erityisen rakkaita aiheita kotimaa ja sen kulttuuri. Kuopion kotiseutulaulu "Kallavesj, Kallavesj" on tunnetuin hänen kirjoittamistaan runoista. Sen kunniaksi pystytettiin Aaro J. Jalkasen muistomerkki vuonna 1980 Kuopioon. Kesällä 2016 julkaistiin postimerkki laulun täyttäessä 100-vuotta.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite