Ruosteinen Rubiini

Ruosteinen Rubiini

Timo Kulkki

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

296 sivua

ISBN-13: 9789523189218

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 26.08.2015

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
14,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Iloinen intialainen mies, Happy, ja hänen kuvankaunis seuralaisensa Jasmine pyytävät Elias Harmaan tiimiltä apua oman tehtävänsä suorittamiseksi. Ruosteinen Rubiini – oletettavasti uskomattomia ominaisuuksia omaava jalokivi - pitäisi toimittaa lopulliseen sijoituspaikkaansa.

Useat vaikutusvaltaiset tahot haluavat kiven itselleen, keinoja kaihtamatta. Siksi Eliaksenkaan tiimi ei voi välttyä kipeiltä menetyksiltä matkan varrella.

Yhteinen seikkailu alkaa Australiasta, josta Ison Britannian, Itävallan ja Suomen kautta päädytään loppunäytökseen Alpeille. Eliaksen on otettava käyttöön kaikki omat ja tiiminsä taidot, jotta tehtävä saataisiin suoritettua. Toivoen, että kaikki olisivat vielä senkin jälkeen elossa.

Elias Harmaan tehtävänä on suojella ja turvata. Se on paljon vaikeampaa kuin tappaa ja tuhota.

Elias Harmaa – kun suojelusenkelisi on lomalla.
Timo Kulkki

Timo Kulkki

Kokenut keski-ikäinen kulkija, Timo Kulkki, kyydittää mielellään lukijaa nauttimaan täydestä toiminnasta. Konseptiin kuuluu vaarallisia tilanteita, vaihtuvia matkakohteita ja ripaus lisää vauhtia aina loppua kohti. Kansainväliset kokemukset ovat tarttuneet kirjan sivuille ja tapahtumien taustatietoja tutkittaessa totuus on aina välillä tarua ihmeellisempää.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite