Paloja välistä

Paloja välistä

Markku Heino

Klassikot & runot

Kovakantinen

112 sivua

ISBN-13: 9789523305601

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 14.06.2023

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
20,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä runokokoelma on kirjoittajan sipaisuja helmi-maaliskuun 2023 väliseltä ajanjaksolta. Välipalat on kanavointeja suurin piirtein kronologisessa järjestyksessä. Saattavat olla hoiperruksiakin ajan janan suhteen. Näissä sujahduksissa ei ole tieten tahtoen pyritty möyhentämään olemassaolon shitin syvintä diippiä. Kulttuurista briljanttiutta et teoksesta myöskään löydä. Sen sijaan voit ottaa rävähdykset hyvän olon hösellyksenä. Nopeana ajan auvona.
Markku Heino

Markku Heino

Markku Heino on punkalaitumelainen runoilija-kirjoittaja. Heinon teksit räiskähtelevät, tärskähtelevät, pärähtävät paperille milloin kylläisinä sähkötyksinä, milloin rauhallisina unien puroina. Hän taitaa ilmaisun lyhyen rytmin ja kaihoisasti rakentuvan pitkän proosallisen sanoittamisen.

Lyriikan rakentamisen salaisen reseptin Heino kertoo muodostuvan irtipäästämisestä, armollisesta itsekritiikistä, elämälle virnuilusta, tosikkomaisuudesta luopumisena, itsensä arvostamisesta, vittuilun sietämisestä, ystävien ja läheisten kanssa nauramisesta, luonnossa hengittämisestä ja liikkeestä. Halkojen hakkaamista unohtamatta.

Lähemmäksi kirjoittajan sisäistä mielenmaisemaa pääset kuulemalla häntä elävänä satunnaisissa Open Mic-runotapahtumisa eri puolilla Suomea.

Kirjoittajan kotisivut: www.markkuheino.fi

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite