Paljain jaloin lenkille

Paljain jaloin lenkille

Kirja luonnollisesta juoksemisesta

Hannu Mieskolainen

Vapaa-aika, harrastukset & kulttuuri

ePUB

11,4 MB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789523391772

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 06.04.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Paljain jaloin lenkille on ensimmäinen suomalainen ja suomenkielinen kirja, joka käsittelee juoksemista luonnollisella askelluksella.

Päkiäaskellus on ihmisen anatomian mukainen juoksutapa. Siitä on hyötyä meille kaikille jokapäiväisessä elämässä, erityisesti urheilijoille, lajista riippumatta. Päkiäaskelluksen tekniikka kannattaa opetella paljain jaloin juoksemalla.

Paljain jaloin lenkille -kirjassa muun muassa opetellaan tekniikan salat, pureudutaan ongelmiin ja niiden korjaamiseen, sekä pohditaan erilaisilla alustoilla juoksemista.

Kirja on tarkoitettu niin lenkkeilijöille, kuin urheilijoille, valmentajille ja muille liikunnan ammattilaisille lajista riippumatta.

Kevytjalkineilla juokseville kirjasta on erittäin paljon hyötyä. Kenkäjuoksijat saavat uudenlaista virikettä lenkeille ja opastusta alaraajojen vahvistamiseksi.

Lue, kokeile ja ihastu!
Hannu Mieskolainen

Hannu Mieskolainen

Hannu Mieskolainen, Kalevalainen jäsenkorjaaja, joka on juossut paljain jaloin vuodesta 2011. Juoksee varpaat vilkkuen kesät talvet. Tämä kirja on kirjoitettu omakohtaisista kokemuksista, käyttäen tukena laaja-alaista kansainvälistä lähdemateriaalia ja juoksijoiden keskeisiä keskusteluja.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite