Pääasioita ja nepsyelämää

Pääasioita ja nepsyelämää

Näin minä sen näen

Jenni Apajalahti

Ruuanlaitto, hyvinvointi & terveys

ePUB

25,9 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515686244

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 15.05.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
23,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Pääasioita ja nepsyelämää kertoo piirroskuvien kautta neuropsykiatrisista häiriöistä ja siitä, miltä elämä niiden kanssa tuntuu ja näyttää.

Pääasioita ja nepsyelämää auttaa nepsyhaasteiden kanssa eläviä nuoria ja aikuisia ymmärtämään omia vaikeuksiansa ja toimii vertaistukena sekä heille että kaiken ikäisten nepsyhenkilöiden perheille ja läheisille. Lisäksi kirja tarjoaa syventävää tietoa ja ymmärrystä avartavia näkökulmia sosiaali-, terveydenhuolto- ja opetusalan ammattilaisille, jotka työssään kohtaavat neuropsykiatristen häiriöiden kanssa eläviä lapsia, nuoria ja aikuisia.
Jenni Apajalahti

Jenni Apajalahti

Kirjan tekijä Jenni Apajalahti on aikuisiällä ADHD-diagnoosin saanut kahden nepsylapsen äiti. Koulutukseltaan hän on erityisluokanopettaja (KM) ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Kirjan kuvat perustuvat tekijän kokemuksiin omasta, lastensa sekä lukuisten oppilaidensa elämästä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite