Ohdakemaa 3

Ohdakemaa 3

Ruhtinaitten perilliset

T. H. Hukka

Osa 3: Ohdakemaa

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

460 sivua

ISBN-13: 9789528002789

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 14.05.2018

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
20,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Ohdakemaa- sarjan kolmas osa kertoo Jelisepan silmin ruhtinas Reuelin ja ruhtinas Willefin jälkeläisten yhteen kietoutuvista kohtaloista. Ruhtinaitten perilliset kulkevat kukin omia teitään; kuka neuvonantajiensa määräysvallassa, kuka itsekkäitten pyyteittensä ohjaamana, kuka kiintymyksensä pakottamana tai Kaikkeuden Luojan johdatukseen luottaen. Pienilläkin tapahtumilla on tässä tarinassa vaikutuksensa siihen, millaiseen tilanteeseen kukin ruhtinaitten perillisistä lopulta päätyy.
Reuelin suvun juorujen tahraamasta maineesta huolimatta nuori ruhtinas Reuel hallitsee Eteläistä Ruhtinaskuntaa, ja Reuelin naimaton sisar Adeliza on Cardusian toiseksi korkea-arvoisin neito, jopa kuninkaan puolisoksi kelvollinen. Kun prinsessa Adeliza tulee ensimmäiselle vierailulleen kuninkaanlinnaan, kohtaaminen herättää kruununprinsessa Jelisepassa pelkoa ja levottomuutta. Warginlaakson Josian yhteinen menneisyys Reuelin perheen kanssa saattaa hänet välikohtaukseen, joka uhkaa murskata Jelisepan elämänhalun. Mutta toisen ystävänsä kautta Jelisepa tajuaa lopulta harhailleensa jo kauan sokeana ja kuurona, ja tarrautuneensa hädässään väärään oljenkorteen.
Ohdakemaa III:n keskiössä on syvällinen, monipolvinen rakkaustarina, mutta se on myös kuvaus päähenkilön sielullisesta harhailusta ja henkisestä kasvusta, isän ja tyttären suhteesta olosuhteitten ja elämäntapahtumien myllerryksessä, sekä ruumiinvoimiltaan heikompien alistetusta ja turvattomasta asemasta yhteiskunnassa. Seuraavassa Ohdakemaa- sarjan osassa Nathanael kertoo oman tarinansa. Lisätietoa löydät Ohdakemaa- blogista.
T. H. Hukka

T. H. Hukka

T. H. Hukka on mielenterveystyössä toimiva psykologi ja neuropsykiatrinen valmentaja, joka kirjoittaa sekä nykyaikaan sijoittuvia "luuseritarinoita" että sadunomaista psykologista fantasiaa. Hän pitää myös mielenterveyttä ja arvopohjaista elämäntapaa käsittelevää blogia "Mieli hukassa".

T. H. Hukan kirjoituksissa yhdistyvät ammatillinen asiantuntijuus ja omien neuropoikkeavien piirteitten kautta saatu kokemusasiantuntijuus.

http://www.mielihukassa.blogspot.com
http://ohdakemaa.blogspot.com

Website: www.mielihukassa.blogspot.com

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite