Kokoukset kuntoon!

Kokoukset kuntoon!

Kohti tuloksellisempia kokouskäytäntöjä yrityksessä ja organisaatiossa

Kaj Höglund

Osa 1: Kokoukset

Talous & johtaminen

Kovakantinen

160 sivua

ISBN-13: 9789523300354

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 25.09.2015

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
49,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
”Liiketoiminnan johtamiskokousten peruselementit pätevät lähes kaikkiin kokouksiin: liike-elämän kokouksiin, julkishallinnollisiin kokouksiin, urheiluseurojen, kulttuurialan yhdistysten kokouksiin jne. Vaikka kaikissa näissä kokouksissa muotoseikat ovat usein tärkeitä, kokousten perusasiat pätevät niihin yhtä lailla. Järkevät muotoseikat ja tuloksellisuuteen pyrkiminen kannattaa ehdottomasti yhdistää.”
       Kaj Höglund, kirjoittajan alkusanat lukijalle

Miten teen parempaa tulosta kehittämällä johtamiskokoukset kuntoon?

Tämä mukaansatempaava kirja on tarkoitettu suomalaiselle johtajalle tai johtotehtävissä olevalle käytännön johtamis- ja ohjaustoiminnan apuvälineeksi. Se vastaa mm. seuraaviin jokaista organisaationvetäjää ja tuloksentekijää kiinnostaviin avainkysymyksiin:

• Kuinka voimme varsin yksinkertaisin keinoin rakentaa omaa liiketoimintaamme ohjaavaa tuloksellista kokoustoimintaa ja nostaa kokoustemme laatua pysyvästi?
• Miten johtamispalavereidemme perusasioiden jämäkämpi hallinta vuorenvarmasti johtaa tuloksellisempaan liiketoimintaan, lyhyempiin kokouksiin ja parempaan työilmapiiriin?
• Minkälaisin menetelmin omien johtamiskokousten tilanneanalyysi kannattaa tehdä ja miten lähteä kehittämään omia kokouskäytäntöjä pitkäjänteisesti ja pysyvästi?
• Millä keinoin koko yrityksen tai organisaation johtamiskokoukset voidaan niveltää yhdeksi kokonaisuudeksi ja miten tästä luodaan taloudellisia tuloksia tuottava lisäarvoketju?

Tämä teos on syntynyt vuosien kokemuksesta suomalaisten yritysten ja organisaatioiden johtotasolla. Se avaa johtamiskokousten haasteellisen problematiikan niin aiheesta kiinnostuneelle ensikertalaiselle, kuten alan opiskelijalle, tarjoten myös kokenelle yritysjohdon kokouskäytännöistä kiinnostuneelle konkarille runsaasti ahaa-elämyksiä. Kunkin pääluvun lopussa olevat kattavat harjoitustehtävät mahdollistavat kirjan käytön myös itse- tai ryhmäopiskelun välineenä.

Nyt kädessäsi oleva kirja on siis käytännönläheinen ja helppotajuiseksi laadittu perusteos tavallista paremmista palavereista, jotka parhaimmillaan vaikuttavat myönteisesti yrityksen tulokseen.
Kaj Höglund

Kaj Höglund

DI Kaj Höglund (s. 1944) on toiminut useamman vuosikymmenen yritysjohdon konsulttina erikoistuen johtamisen tehokkuuskysymyksiin yleensä sekä johtoryhmätyöskentelyn ja organisaation sisäisen kokoustekniikan tehokkuuteen erityisesti. Hän on 1990-luvun alusta lähtien ammatikseen vetänyt lukemattomia johdolle räätälöityjä koulutustilaisuuksia niin pörssiyrityksille kuin pienemmillekin organisaatioille. Kirjoittajan poikkeuksellisen vankka kokoustekninen käytännön kokemus ulottuu myös yrityselämän ulkopuolelle lukuisiin ammatillisiin organisaatioihin, työryhmiin, urheiluseura- sekä yhteiskunnalliseen toimintaan.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite