Köyhänä, nöyränä ja naimattomana

Köyhänä, nöyränä ja naimattomana

Armi Hirsimäki

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

317,7 KB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789524989831

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 17.04.2012

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
24,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Koko aikuisikä kului Vanajan seurakunnan diakoniatyössä. Hoidettua tulivat niin omat seurakuntalaiset kuin kuntaan sijoitetut Kyyrölän kylän ortodoksit ja kaikki muutkin. Sairaanhoidon ohella sai sielukin vahvistusta, vaan sopivassa suhteessa, aineellisesta avusta puhumattakaan.
Kirja kertoo kouluttautumisesta kutsumuksen mukaiseen ammattiin ja ammatin vaatimasta omistautumisesta koko seurakunnan ja muidenkin elämään.
Armi Hirsimäki

Armi Hirsimäki

Armi Hirsimäki (s. 1932 Alavus) on hämeenlinnalainen kirjailija, joka on tehnyt pitkän päivätyön toimimalla diakonissana Vanajan seurakunnassa vuodesta 1956 lähtien, ja kuntaliitoksen jälkeen syntyneen seurakuntayhtymän palveluksessa samassa tehtävässä.

Elämän yllätyksiä vanhassa Vanajassa

Hämeen Sanomat

elokuuta 2012

Elämä on ollut värikästä kuin romaani, joten hämeenlinnalainen Armi Hirsimäki päätyi kirjoittamaan elämästään kirjan kaunokirjallisessa muodossa. Romaanimuoto etäännyttää eläkkeellä olevan diakonissan tositapahtumista, joihin kirja joka tapauksessa pohjautuu. (…) Köyhänä, nöyränä ja naimattomana viittaa diakonissan koulutuksen nunnamaisiin siveysvaatimuksiin, jotka seurasivat työelämään. Hieman katkerasta otsikosta huolimatta kirja ei ole kitkerä, vaan lämmin. (…)
Hirsimäki on ajatellut kirjan silmien avaajaksi alan opiskelijoille, seurakuntien päättäjille ja heille, jotka hoitavat yhteiskunnassamme huono-osaisten asioita. Kirjaa voi lukea historiallisena ja realistisena sodanjälkeisen Suomen kuvauksena, joita ei ole liiemmin kirjoitettu. (…)
Kannattaa nauttia Hirsimäen omaperäisestä sanakäytöstä ja yllätyksellisestä huumorista.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite