Hymyilevä Esmeralda
Suosittu

Hymyilevä Esmeralda

Novellikokoelma

Kepa Tromp

Romaanit & novellit

ePUB

4,2 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523308121

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 02.06.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Novellikokoelma Hymyilevä Esmeralda on monivärinen matka ihmisenä olemiseen. Se tutkii ihmisen salaisuutta ilkikurisesti parodioiden ja turhamaisuudelle jokseenkin lempeästi hymyillen.
Kepa Tromp piirtää oivaltavaa kuvaa milloin romanttisesti maalaillen, milloin niukoin vedoin piirtäen. Kaikki ei ole sitä miltä näyttää. On vain ihmisen ikuinen kaipaus toisen luo, tulla rakastetuksi ja hyväksytyksi ja kokea elämänsä merkitykselliseksi.
Kepa Tromp

Kepa Tromp

Kotoa periytynyt luontoharrastus ja luovuus ovat olleet Kepa Trompille (s. 1942, Nurmijärvi) tärkeitä arvoja läpi elämän. Kepa on ollut somistajana, perheenäitinä ja omaishoitajana. Hän on myös vetänyt vanhuksille tarinatupaa kymmenen vuoden ajan. Keramiikkataiteilijana Kepa on tunnettu Onnenmyyrä-hahmoistaan. Maailmaa hän katselee ilkikurisin silmin, kaikella rakkaudella.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite