Huonoja uutisia, hyviä hetkiä

Huonoja uutisia, hyviä hetkiä

Parantumattomaan syöpään sairastuneen elämää

Pauli Löija

Ruuanlaitto, hyvinvointi & terveys

Kovakantinen

260 sivua

ISBN-13: 9789528064510

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 17.06.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
80%
26,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kesäkuussa 2019 ambulanssi kuljetti kipujen takia liikuntakyvyttömän Pauli Löijan sairaalaan, missä häneltä löydettiin selkärangasta syövän etäpesäkkeitä. Viikkoa myöhemmin paljastui diagnoosi: multippeli myelooma, parantumaton plasmasolusyöpä.

Rankat syöpähoidot aloitettiin heti ja vuoden lopulla tehtiin kantasolusiirto, minkä jälkeen jatkettiin lääkehoitoja. Lääkäri ei lupaillut moniakaan elinvuosia, mutta siitä huolimatta positiivinen asenne on kantanut Paulia eteenpäin, päivän kerrallaan.

Paulin tarina on kertomus elämästä vakavan sairauden kanssa. Siihen sisältyy paljon iloja, ystäviä, harrastuksia, syöpähoitoja, vesivahinko kotona ja korona-pandemia. Vastoinkäymisistä huolimatta hän on löytänyt jokaisesta päivästä kauniita ja iloisia asioita. Elämä jatkuu!
Pauli Löija

Pauli Löija

Pauli Löija on syntynyt Keski-Pohjanmaalla Vetelissä 1965, mistä hän muutti Helsinkiin opiskelemaan teologiaa vuonna 1984. Tiedekunnasta hän valmistui teologian maisteriksi vuonna 1991. Hän on työskennellyt erilaisissa sihteerin tehtävissä, tutkijana, järjestölehden päätoimittajana, suntiona, lasten päiväkerhon ohjaajana, pitopalveluemäntänä ja -tarjoilijana sekä freelance toimittajana.

Hän on harrastanut nuoresta pitäen kuvataiteita, lukemista, kirjoittamista ja laulamista. Kuorouransa hän aloitti Vetelissä lapsikuorossa jo 1970-luvun loppupuolella ja vuodesta 1980 lähtien hän on laulanut tauotta eri kuoroissa. Hän esiintyi 1990- ja 2000-luvuilla lukuisissa solistitehtävissä kontratenorina.

Pauli sairastui kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön 2006 oireiltuaan jo teinivuosista alkaen. Tämän jälkeen hän on kyennyt vain satunnaisesti osa-aikatöihin. Syöpädiagnoosin Pauli sai kesällä 2019.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite