Hevoshieronta

Hevoshieronta

opas oman hevosen hierontaan

Heidi Nordman

Luonnontieteet & ympäristö

ePUB

8,7 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528030782

Kustantaja: BoD - Books on Demand

Julkaistu: 28.11.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
27,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Hevoshieronta, opas oman hevosen hierontaan johdattelee vaihe vaiheelta kohti omatoimisen hevoshieronnan osaamista.

Kirjan tavoitteena on saada hevosten kanssa toimivat ihmiset kiinnittämään huomiota hevostensa lihashuoltoon ja rohkaista tekemään hevoshierontaa omatoimisesti yhteistyössä ammattilaisen kanssa.

Oppaasta löydät kaiken sen perustiedon mitä oman hevosen hierontaan tarvitset. Tiedostava ja ajatuksella toteutettu hieronta on parhaimmillaan palkitseva läsnäolon hetki yhdessä hevosen kanssa.
Heidi Nordman

Heidi Nordman

Heidi Nordman on toiminut hevosten kanssa lähes koko elämänsä. Omistanut omia hevosia, pyörittänyt täysihoitotallia toimien niin sivu- kuin päätoimisenakin yrittäjänä hevosalalla. Hän on tehnyt hevoshierontoja vuodesta 2004 alkaen ja kouluttanut hevosen omistajia omatoimisen hevoshieronnan pariin vuodesta 2007 talleilla järjestettävillä kursseilla ja vuodesta 2018 alkaen myös verkkokurssien välityksellä. Erilaisille kursseille on vuosien varrella osallistunut kaikkiaan yli 500 hevosihmistä ja Heidin ylläpitämää Hevoshieronta.net -sivustoa seuraa tuhannet ihmiset kuukausittain.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite