Etäisyyden päästä näen

Etäisyyden päästä näen

runoja

Petri Tapani Ervasti

Klassikot & runot

ePUB

350,7 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528037651

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 06.11.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
5,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Etäisyyden päästä näen on Petri Tapani Ervastin esikoisrunoteos. Se kertoo säkeistä jotka, syntyvät kesäyön purppurassa korkeapaineessa, jossain siinä valon ja linnun äänen kohdatessa.

Ervastille runous auttaa löytämään valoa, sisäistä kajastusta elämään. Työntämään kuolemasta kumpuavaa hämärää etäälle.

Tällä matkalla, näissä virtauksissa, aurinko paistaa alas kuin vesi. Kosmos heijastuu hiljaisesta lumesta. Todellisuus lakkaa olemasta, sekoittuen uniin ja houreseen.
Petri Tapani Ervasti

Petri Tapani Ervasti

Petri Tapani Ervasti (1975) on luovan kirjoittamisen opintoja suorittanut esikoisrunoilija. Keski-iän kynnyksellä olemassaoloa ja aikaa pohtiva nojatuolifilosofi, jonka intohimon kohteena ovat unet ja luovuus.

Pysähtyneen kaaoksen kauneus

Lapin Kansa

joulukuuta 2018

Ervasti ei ole viileä ajattelija - hänen tekstinstä on värikästä. Kauniilla, aistimellisella ja itse asiassa helpola kielellä kirjoitetut runot voi lukea myös mielteiden virtana. Ajatukset ruumiillistuvat navetan puisiin portaisiin, jäätyneisiin kehäkukkiin, raparperijukurttiin, veritimanttiin, oransseihin muovituoleihin ja peltisiin purjeisiin. Käsittyyllisyyden pelossa ei tarvitse jättää tarttumatta esikoiseksi harvinaisen tasokkaaseen runoteokseen.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite