Alinen

Alinen

Markku Heino, Ilari Rantala

Klassikot & runot

ePUB

9,7 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528015727

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 20.12.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
10,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Heikki Willamon luento myyttisestä matkasta Pohjolan kalliomaalausten parissa johdatti Ilari Rantalan omalle matkalle aliseen maailmaan, jonka hän löysi Merikarvialta.

Alinen on oodi intuitiolle ja luovuudelle. Tekijöiden elämänkaaret ovat ohjanneet sekä kuvallista ilmaisua, että tekstejä syvällisiin unikuviin. Väkevät kokemukset maailman, ihmisten mielen ja sielun tiloista ovat saaneet tällä kertaa abstraktin omaisia, jopa rukouksellisia muotoja.


Taide on peili. Kun jokin siinä koskettaa meitä se kertoo, että näemme siinä itsemme. Näemme taiteessa tunteemme, toiveemme, pelkomme, ilomme, surumme. Mutta taide on erikoislaatuinen peili. Sen lisäksi, että näemme siinä sen, mitä me nyt olemme, näemme myös sen, mitä toivomme olevamme ja voimme myös olla.

Kuvalla on tarina, jonka me kirjoitamme. Kun näemme kuvan, mielikuvituksemme herää. Syntyy tarina. Oma tarinamme. Tarina meistä.
Markku Heino

Markku Heino

Runoilija Markku Heino on julkaissut 14 runokokoelmaa. Luovuuden lähteinä toimivat luonto, hiljaisuus,ilo, toiveikkuus, rakkaudellisuus ja ihmisen pyrkimys hyvään.

Ilari Rantala

Ilari Rantala

Ilari Rantala on valokuvaava seniorikansalainen, jonka mottona on George Elliotin lause:" Ei ole koskaan liian myöhäistä tulla siksi, joksi voit tulla."

Hänen töitään on nähty mm. Lasipalatsin näyttelytilassa Helsingissä, galleria Wanhassa Savussa Merikarvialla ja ArtVenice Biennalessa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite