Aikaan kätketty ikuisuus
Uutuus

Aikaan kätketty ikuisuus

Leena Salin , Sini Yrjänä (Ed.)

Klassikot & runot

ePUB

176,7 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528074083

Kustantaja: BoD - Books on Demand

Julkaistu: 21.05.2024

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Aikaan kätketty ikuisuus runokokoelman runot avaavat ihmisyyden ja luonnon kiertokulun kauneutta arkisten tapahtumien ja luonnon vertauskuvien kautta.Tämän kokoelman runoissa elämän merkitys ja Jumalan luomistyön kauneus ovat läsnä ihmisen elämänvaiheissa.
Runot kuvaavat ajan ja elämän kulkua, valon, varjojen ja toivon kokemuksia. Runot sanoittavat nähdyksi ja kuulluksi tulemisen kokemusta eri ikävaiheiden kautta.
Leena Salin

Leena Salin

Aikaan kätketty ikuisuus on Leena Salinin toinen runokokoelma. Leena Salinin runoja on julkaistu vuosien kuluessa monissa kansalaisopistojen ja SRK:n julkaisemissa antologioissa. Leenan ensimmäinen runokirja Ilta-auringon lempeät kasvot julkaistiin vuonna 2017 Mediapinnan kustantamana. Leena Salinilta on ilmestynyt vuonna 2020 BoDin kustantamana ajatelmakokoelma Sanojen polulla.

Sini Yrjänä

Sini Yrjänä (Ed.)

Sini Yrjänä työskentelee yrittäjänä Sinisatu toiminimellä valokuvien ja graafisen suunnittelun parissa. Hän on valokuvaaja, visuaalinen hahmottaja, kokonaisuuksien kokoaja ja keskusteleva taittaja. Sinisatu on taittanut ja julkaissut useita asiakkaidensa teoksia sekä suunnitellut kirjan kansia. www.sinisatu.net

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite