Zequera Kätketty

Zequera Kätketty

Skessa Kaukamaa

Osa 1: Qyamian kirjat

Romaanit & novellit

ePUB

892,3 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528013082

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 29.07.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
80%
8,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Zequera Kätketty on eräänlainen selviytymistarina, jossa matkataan Nane nimisen Ihmisnaisen rinnalla Qyamiassa. Tämä on fantasiamaailma, jota asuttavat Ihmisten lisäksi Haltiat, Örkit ja unohdetut Lohikäärmeet. Vähän kerrassaan tarina paljastaa, ettei Qyamian kansat olekaan ihan niin yksiselitteisiä, kuin mitä alkuun voisi kuvitella. Voisivatko Haltiat olla peräti halpamaisia diivoja? Entä osaavatko Suurten Vuorten vihreät pedot rakastaa... muutakin kuin tappamista? Mikä kansa Qyamiassa on kaikkein jaloin? Ja keitä ovat Epäkuolleet?
Skessa Kaukamaa

Skessa Kaukamaa

Olen Skessa, joskus 70-luvulla syntynyt ja sittemmin onnellisesti naimisiin päätynyt naisimmeinen. Lapsuudesta asti sydäntäni lähellä ovat olleet lukeminen, kirjoittaminen ja pelaaminen. Yhä vieläkin sisälläni asuu se täysin sama pikkutyttö, josta piti isona tulla kirjastonhoitaja ja kirjailija... Mutta minusta tuli kuitenkin jotain ihan muuta. En pidä itseäni kirjailijana, vaan olen tarinoiden luoja. Unelmoija, joka sai yhden elämän sijaan monta!

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite