Yöjuna Rovaniemelle

Yöjuna Rovaniemelle

Joona Pennanen

Romaanit & novellit

ePUB

510,2 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523396739

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 24.03.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
3,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Miku on 29-vuotias, omasta tahdostaan syrjäytynyt mies pääkaupunkiseudulta. Hänen aikomuksenaan on lähteä illanviettoon vanhojen koulukavereiden luokse heidän yhdessä vuokraamalleen mökille Rovaniemelle. Matkan aikana Miku joutuu kuitenkin melkoiseen pyöritykseen ja on henkisen kasvun aika. Junaan astuessaan Miku on täysin eri ihminen kuin sieltä poistuttuaan. Mutta mitä matkalla oikein tapahtuikaan?
Joona Pennanen

Joona Pennanen

Persoonallisen tyylin omaava pöytälaatikkoharrastaja. Novellien kasvatti Hämeenlinnasta, joiden kirjoittamisessa kunnostautunut itsekin. Elämäntaparuikuttaja ja nörtti omien sanojensa mukaan. Nykyään pääkaupunkiseutulaistunut It-velho, joka käyttää vapaa-aikansa kielten opiskeluun ja pelaamiseen. Erityisesti mieltä lämmittää Japanilainen poliittinen fiktio ja syvä tarinankerronta niin kirjoitettuna, pelattuna kun katseltunakin.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite