Yksi taival ja kaksi polkua
Uutuus

Yksi taival ja kaksi polkua

Virve Nurminen

Romaanit & novellit

ePUB

1,2 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515685469

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 27.03.2024

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
14,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
"Yksi taival ja kaksi polkua" sijoittuu 1800-luvun Pohjois- Amerikkaan, aikaan, jolloin tasankointiaanit vielä hallitsivat preeriaa, mutta valkoinen mies oli jo sysäämässä alkuperäisiä kansoja tieltään.
Nahcomence oli nuori comanche-soturi, joka oli menettänyt kaiken. Jäljelle olivat jääneet vain savuavat rauniot, yksinäisyys ja viha. Häntä kalvoi tuo alati voimistuva tunne, joka hänen olisi saatava puretuksi johonkin elolliseen, jotta hänen olonsa edes hieman helpottuisi. Hänen terävä veitsensä oli valmiina sitä varten, eikä hän tuntisi sääliä satunnaista uhriaan kohtaan.
Kate Farrell oli valkoinen nainen, joka asui yksin pienessä mökissään metsän keskellä. Hiljainen ja ujo nainen vietti vaatimatonta elämäänsä omissa oloissaan eikä odottanut tulevaisuudelta mitään sen kummempaa.
Mutta kun intiaanien kunnioittamat ikiaikaiset henget punoivat suunnitelmansa ja laittoivat nämä kaksi kohtaamaan toisensa, alkoi heidän kummankin kohdalla kasvutarina, jonka seuraukset vaikuttivat monen ihmisen tulevaisuuteen.
He joutuivat kulkemaan yhdessä tuhansien kilometrien pituisen vaelluksen, mutta samalla he tekivät matkan myös omaan sisimpäänsä. He löysivät omat, salatut voimavaransa, sekä myös suuren rakkauden.
Virve Nurminen

Virve Nurminen

Virve Nurminen on eläkkeelle jäätyään aloittanut kirjailijan uransa. Hänen teoksensa kertovat lähinnä Pohjois-Amerikan intiaaneista 1800-luvun lopulla.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite