Yksi pieni elämä

Yksi pieni elämä

Niina Jormanainen

Nuortenkirjat

ePUB

587,3 KB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789523180864

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 27.10.2014

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
5,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
"Vesa nukkui levollisesti ja Verna katseli hetken aviomiehensä kasvoja, joita oli kaivannut paljon. Hän sivelsi kämmenselällään Vesan poskea ja nousi huokaisten ylös vuoteesta. Hän oli hypännyt sänkyyn kolmen miehen kanssa kolmen vuorokauden sisällä ja se teki hänestä epämiellyttävän naisen kenelle tahansa näistä kolmesta miehestä, joita hän tuntui kaikkia rakastavan omalla tavallaan."

Menneisyys painaa Vernan mieltä ja asiat eivät tunnu sujuvan halutulla tavalla, kunnes kohtalo päättää puuttua peliin. Kuinka monimutkaista kaikesta pitää tulla, jotta tietäisi mihin yksi pieni elämä loppujen lopuksi kaiken johdattaa?
Niina Jormanainen

Niina Jormanainen

Niina Jormanainen tekee sen taas! Uusin teos on ahmittava kerralla kannesta kanteen, eikä tarina jätä ketään kylmäksi. Niina pystyy tuomaan uskomattoman elävästi esille kirjan päähenkilön tunteet ja tarinaan ei ole kirjoitettu turhaa jaarittelua, vaan asia pysyy tapahtumien ytimessä, edeten niin, että mielenkiinto pysyy yllä koko ajan.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite