Yhtenä iltana ajattelin viikingin reittä
Uutuus

Yhtenä iltana ajattelin viikingin reittä

Runoja

Eeva Sollo

Klassikot & runot

ePUB

292,6 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528073987

Kustantaja: BoD - Books on Demand

Julkaistu: 16.05.2024

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Eeva Sollon neljäs runokirja käsittelee rohkeasti lempeällä huumorilla höystettynä ikääntyvän naisen seksuaalisuutta eroottisten runojen avulla.

Runoissa on halua, rakastelua, kunnon ratsastusta. Nainen paljastaa tunteensa, toiveensa, mielikuvansa, mutta niin paljastaa itseään mieskin, mummoksikin kutsutun naisen ratsastuskaveri, seksikumppani, jonka Willylle nainen runoilee. Mies osoittautuu runoissa kielimieheksi ja tussupuutarhuriksi.

Yhtenä iltana ajattelin viikingin reittä tuo elämänmakuisen lisän Eeva Sollon aikaisempiin runokokoelmiin ja niistä muodostuvaan runoilijakuvaan.

Runoja voi suositella paitsi yksinäisen lukijan iloksi, myös pariskuntien yhteiseksi iltalukemiseksi, ääneen puhutuiksi hellyyden sanoiksi, jaetuksi kokemukseksi, joka voi virittää runoista tekoihin.

2., korjattu laitos
Eeva Sollo

Eeva Sollo

Eeva Sollo on kirjoittanut aina. Nuorena runoja ja novelleja, työvuosina asiatekstejä, ja nyt taas runoja ja muuta.
Hän on pitänyt runoblogia ja on julkaisut juttu- ja runokokoelman Sivujuonteena Parkinson (2015), runokokoelman WÄY: runoja arkirakkaudesta 2016) sekä rurnokokoelman Pieni surullinen kirja (2018). Sollon runoja löytyy myös yhdestä Lahden Runomaraton ry:n runokokoelmasta.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite