Yhteisöohjautuvuus : Jaettu johtajuus

Yhteisöohjautuvuus : Jaettu johtajuus

Karl-Johan Spiik

Osa 2 tästä sarjasta

Talous & johtaminen

Pehmeäkantinen

68 sivua

ISBN-13: 9789526996318

Kustantaja: Karlex Oy

Julkaistu: 14.09.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
32,70 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Voit tehdä ilmaiset testit osoitteessa www.yhteisoohjautuvuus.fi

Jaettu johtajuus on yhdessä tekemistä.

Perinteisessä johtamisessa keskityään etsimään syyllistä, kun nykyaikaisessa johtamisessa ratkaisun etsimiseen. Johtamalla ilman syyllistämistä annetaan työntekijöille tilaa kokeilla uusia asioita ja kynnys tehdä päätöksiä madaltuu. Nykyajan informaatioteknologian avulla ratkaisuja jaetaan riippumatta ajasta ja paikasta. Työkalujen oikeanlainen käyttö yhditettynä keskittymistä edesauttavaan ja sallivaan ilmapiiriin luo edellytykset johtamisen jakamiselle. Enää ei tarvita yhteen ihmiseen henkilöityvää johtamista.

Kirjassa yhdistyy ketterän johtamisen menetelmät sekä epäonnistumisen sallivan johtamisen ratkaisukeskeisyys. Vastuun pohtiminen on tärkeä osa johtajuutta, mutta ei syyllisen vaan ratkaisun näkökulmasta. Johtajuudessa pitää voida päästää irti itsekkäistä tarpeista olla oikeassa ja loistaa. Näin voidaan valjastaa kaikkien työntekijöiden synergia koko organisaation hyödyksi. Jaettu johtajuus kertoo modernista johtamisesta yksinkertaisessa muodossa.

Lisätietoja www.jaettujohtajuus.fi
Karl-Johan Spiik

Karl-Johan Spiik

Karl-Johan Spiik on työskennellyt melkein kaksi vuosikymmentä jaetun johtajuuden parissa. Hän on toiminut pienissä ja isoissa organisaatioissa sekä kokenut monenlaista johtamista. Karl-Johan on osallistunut puolisen sataan projektiin eri kokoisten tiimien kanssa ja ollut mukana projekteissa, joissa on tiimejä ja henkilöitä useista eri organisaatioista. Kaikissa ovat samat johtamisen lainalaisuudet nousseet esiin. Kulmakivenä on kommunikaatio ja yhteiset käytännöt.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite