Yhteinen flow

Yhteinen flow

Leena Matikka

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

2,2 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789529361557

Kustantaja: Intimare Oy

Julkaistu: 28.10.2015

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
16,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Flowilmiön isä Mihaly Csikszentmihalyi kuvasi 1970-luvulla flown positiivisia tunteita sisältäväksi mielentilaksi, jossa kaikki tuntuu onnistuvan. Ihminen uppoutuu tekemiseen niin täydellisesti, että kokee sulautuvansa siihen ja kadottaa jopa ajantajunsa. Olemme yhä kiinnostuneita flown mysteeristä. Yksilöllisesti koetun flown ohella kirjassa etsitään vastauksia ryhmässä koettuun flowtilaan. Flowta tarkastellaan ryhmäilmiönä erilaisissa sosiaalisissa ympäristöissä, kuten työelämässä, liikunnassa ja urheilussa.
Leena Matikka

Leena Matikka

Psykologian dosentti, organisaatiokonsultti ja urheilupsykologi (sert.) Leena Matikka on tutkinut elämänlaatua ja onnellisuutta sekä erityisesti urheilijoiden flow-kokemuksia. Organisaatioiden laadun arviointi- ja kehittämiskokemukset ovat innostaneet häntä syventymään yhteisöjen ja tiimien onnistumiskokemuksiin ja sitä kautta flow-tilaan innovatiivisuuden ja luovuuden lähteenä. Aikaisemmassa kirjassaan Flow – Anna mennä ja onnistu hän on kuvannut tutkimustietoon perustuen ihmisten yksilöllisiä flowkokemuksia erityisesti liikunnassa ja urheilussa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite