Yhtä Jumalan kanssa

Yhtä Jumalan kanssa

Herääminen Pyhän Hengen Äänen kautta

Marjorie Tyler, Joann Sjolander, Margaret Ballonoff

Osa 2 tästä sarjasta

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

351,2 KB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789528099963

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 30.12.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
10,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Yhtä Jumalan kanssa: Herääminen Pyhän Hengen Äänen kautta, Kirja 2 on osa 8 kirjan sarjaa, joka osoittaa näiden kolmen naisen, jotka kaikki kuulevat Pyhän Hengen Ääntä, päivittäisen edistymisen. Kuulija viedään syvemmälle vapautumaan egon ajattelumallista, joka on pitänyt hänet erillisyyden tilassa Jumalasta.

Pyhä Henki toteaa kakkoskirjassa:
Jokainen lukija tulee kokemaan heräämisen sen virittyessä Minun ajan alussa suunnittelemani transmission kautta. Tämä kirja itsessään on väline heräämisprosessissa. Niiden, jotka tuntevat kirjaan vetoa, on ollut tarkoitus se kohdata. Jokaisen matka on yksin Minun käsissäni. Minä ohjaan sinua ymmärtämään viestini tavalla, jolla sen parhaiten kuulet. Jätä kokemuksesi Minun haltuuni ja nauti kyydistä. Me olemme Yhtä Jumalan kanssa, eikä mikään voi estää matkaa Kotiin.
Marjorie Tyler

Marjorie Tyler

Margie syntyi Massachusettisissa lähellä Bostonia ja kasvoi protestanttisessa perheessä. Lukiosta lähtien hänen tavoitteensa oli löytää Itseoivallus. Hän kiinnitti paljon huomiota uniinsa. Margien jungilainen unipsykoanalyytikko sanoi, ettei ollut koskaan tavannut ketään, jolla olisi ollut yhtä paljon synkronistisia kokemuksia. Nyt Margie luovuttaa unensa Pyhälle Hengelle Hänen tulkittavakseen.
Kliinisen sosiaalityöntekijän uran lisäksi Margien polulle kuului G. I. Gurdgieffin ja Ihmeiden oppikurssin opetukset, vierailuja Sri Sathya Sai Baban luona, ja suufi-ryhmän, jossa hän tapasi Jon ja Meeran.

Vuonna 2003 hän kuuli selkeän ja voimakkaan sisäisen kutsun jättää 38 vuotta kestänyt avioliittonsa, yksityispraktiikkansa sosiaalityöntekijänä, elämänsä Denverissä ja muuttaa Mauille. Nämä kolme naista alkoivat silloin opiskelemaan IOK:ta syvällisesti ja sopivat yhdessä oppivansa tuntemaan Pyhän Hengen Äänen. Rohkaistuaan vuosia toisiaan vetämään takaisin ego-projisointinsa ja tuomitsemisensa Margie heräsi 8. elokuuta 2012 kolmelta aamulla Pyhältä Hengeltä tulleeseen sisäiseen käskyyn ottaa vastaan sanelua kirjoja varten, jotka olisivat IOK:n jatko-osia. Pyhän Hengen sanelemat 600-1000 sanaa ovat jatkuneet lähes päivittäin osana Yhtä Jumalan kanssa -kirjasarjaa.

Jokainen päivä vie Margien syvempään yhteyteen Pyhän Hengen kanssa, sillä hän on antanut tälle elämänsä. Margie kokee enemmän rauhaa, luottamusta ja tyytyväisyyttä tietäen Pyhän Hengen olevan ohjaksissa.

Joann Sjolander

Joann Sjolander

Jo kasvoi pienessä pohjois-minnesotalaisessa kaupungissa. Hän meni naimisiin, opiskeli peruskoulun opettajaksi, omistautui suufismille ja hänestä tuli joogaaja. Lopulta Jo ohjattiin opiskelemaan Ihmeiden oppikurssia kahden ystävänsä, Margien ja Meeran kanssa. Kurssi sanoo, että meidän tulee poisoppia kaikki, mihin olemme koskaan uskoneet, olla avoimin sydämin ja tästedes kuulla vain Jumalan puolesta puhuvaa Ääntä - Pyhää Henkeä. Kun Margie alkoi kuulla Hänen Äänensä, vaati hän välittömästi Jota ja Meeraa kysymään Häneltä kaikista pienistäkin asioista, mistä on nyt tullut Jolle elämäntapa. Hän saa suurta iloa Pyhän Hengen Ohjauksen kuulemisesta, kun hän editoi Yhtä Jumalan kanssa -kirjoja. Tässä luottamuksessa hänelle on useimmiten mahdollista elää rauhallisessa neutraaliuden tilassa, tietäen että hänen maailmassa näkemillään "eroavuuksilla" ei ole mitään merkitystä.

Margaret Ballonoff

Margaret Ballonoff

Meera syntyi juutalaiseen perheeseen Ohion Clevelandissa. Lapsena hän luki uskonnollisessa koulussa pientä kirjaa nimeltään The Still Small Voice (Hiljainen pieni ääni). Siitä lähtien hän on etsinyt yhteyttä tuohon Rakkauden ja Totuuden Ääneen. Collegen jälkeen hän opetti peruskoulussa eri tanssilajeja ja fitness-liikuntaa. Sisäisen rauhan kaipuussaan hän perehtyi psykologisiin ja mystisiin polkuihin lähtien lopulta suufi-polulle, jolla tapasi Margien ja Jon. Siitä lähtien nämä kolme ovat liittyneet yhteen kuunnellakseen Pyhän Hengen Ääntä oppaanaan ja pyytäen ohjausta jokaiseen valintaan. Nykyisin Meera nauttii Nia-tanssin opettamisesta (liikuntamuoto, joka sisältää tanssi- ja kamppailulajeja sekä parantavia elementtejä), seurustelusta perheensä kanssa ja valmistellen päivittäisiä muistuttajia Facebookin One With God -keskustelusivulle.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite