YHDESSÄ PIANOLLA Joulukirja
Suosittu

YHDESSÄ PIANOLLA Joulukirja

Hanna Elomaa, Päivi Kantanen

Vapaa-aika, harrastukset & kulttuuri

ePUB

13,6 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528059370

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 25.09.2023

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
18,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Yhdessä pianolla joulukirja on itsenäinen jatko-osa Yhdessä pianolla oppilaan kirjalle. Joulukirja syntyi tarpeesta luoda musiikkia vaihtelevan kokoisille ryhmille, joissa on eritasoisia soittajia. Sovitukset voi soittaa pianolla nelikätisesti, mutta niissä on mukana lisästemmat yhdestä kahteen soittajalle. Esimerkiksi Pähkinänsärkijä-sarjassa toisen pianon osuus soveltuu alkeet hallitseville soittajille, kun taas 1. piano tarjoaa haastetta pidempään soittaneille. Pähkinänsärkijä-sarjaa voidaan konserteissa elävöittää tarinalla sekä kuvaesityksellä, joka on ladattavissa nettisivuiltamme. Kuusikätiset joululaulut voidaan soittaa yhdellä instrumentilla, Tsaikovskin Pähkinänsärkijä-sarja puolestaan muuntuu kahden pianon versioksi. Tarvittaessa stemmoja voi myös kaksintaa ja soittaa näitä sovituksia vaikka kokonaisella piano-orkesterilla!

Together on the Piano Christmas Book is the second book in Together on the Piano series. Christmas Book includes arrangements for piano groups with students on different levels. Each arrangement can be played piano four hands. Tchaikovskys Nutcracker Suite includes optional second piano part for two players in addition. For a nice concert experience, there is a Nutcracker story included and a beautiful slideshow can be downloaded on our website. The five Christmas carol arrangements can be played piano six hands with the optional primo part.
Hanna Elomaa

Hanna Elomaa

Hanna Elomaa toimii pianonsoitionopettajana, säestäjänä ja erityismusiikkikasvatuksen opettajana. Hän on soittanut yhdessä Päivi Kantasen kanssa pianoduona vuodesta 2000 lähtien ja he ovat yhdessä tehneet pedagogista materiaalia.

Päivi Kantanen

Päivi Kantanen

Päivi Kantanen toimii pianonsoitonopettajana ja säestäjänä. Hän on soittanut yhdessä Hanna Elomaan kanssa pianoduona vuodesta 2000 lähtien ja he ovat yhdessä tehneet pedagogista materiaalia.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite