Webbimarkkinointi - piste.

Webbimarkkinointi - piste.

Opas kotoa käsin johdettavan internet-bisneksen pyörittämiseen

Mikko Raespuro

Talous & johtaminen

ePUB

25,6 MB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789523188624

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.09.2015

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
49,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Webbimarkkinointi - piste. on syyskuussa 2015 ilmestyvä e-kirja, joka sisältää kaiken oleellisen aloittaaksesi oman kotoa käsin johdettavan internet-bisneksen pyörittämisen semipassiivisen tulon saavuttamiseksi.
Mikko Raespuro

Mikko Raespuro

Mikko Raespuro on toiminut digitaalisen markkinoinnin parissa 10 vuoden ajan seuraamalla tarkasti alan nopeasti muuttuvia trendejä, joista kolmen ensimmäisen vuoden jälkeen yrittäjänä Webbipiste - yrityksen parissa.

Digitaalisen markkinoinnin perusperiaatteet pysyvät kuitenkin trendeistä riippumatta aina samankaltaisena: Laadukkaan ja korkeaa lisäarvoa tuottavan sisällön tarjoaminen sekä intohimojen vahvistamiseen että ongelmien ratkaisuun liiketoimintamalliin sopivien myyntisuppiloiden kautta.

Ura internet-liiketoiminnan parissa käynnistyi pakon sanelemana laman vietyä turvallisuutta luovan työpaikan ja toimeliaisuuden romahtaneen terveyden muodossa.

Hän on paketoinut vuosien aikana kartuttamansa käytännön osaamisen liiden hankkimisen osalta tiiviiksi paketiksi, jonka tuloksena Digimarkkinoijan käsikirja on syntynyt.

Kysymys kuuluukin, oletko valmis valitsemaan kaksi väylää hankkia kaupallisesti merkittäviä asiakkaita liiketoimintasi pariin verkossa?

Valitse molemmat - ja kiidä kasvun tielle!

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite