Vyö avoimena, solki lerpattaen

Vyö avoimena, solki lerpattaen

Tarmo Yli-Rajala

Romaanit & novellit

ePUB

324,6 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523306134

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.03.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Yli-Rajala on aiemmin julkaissut kolme pienoisromaania. Hän on taitava tiivistunnelmaisen, miniatyyrimaisen proosan tekijä. Ajoittain hän luo myös komeata poeettista kuvaa: Käytän hänen harvinaista vaiteliaisuuttaan hyväksi ja mietin mikä meitä kahta erilaista lopulta niin yhdistää. En pääse siitä selville ja huomaan, että ilta jo levittelee vihreitä hiuksiaan kadulle. Vilkaisen ohi mennen hänen hauraita kasvojaan ja muistelen aamuista sadetta joka ropisi yli kattojen, nuuhkaisen lehmusten kosteaa tuoksua ja kuuntelen oksien säveliä korvissani. Roosa kulkee minun rinnallani ja näyttää nyt levolliselta, aivan kuin odottaisi huomiselta jotain mitä nyt emme kumpikaan kykene näkemään. Kirjallisuus odottaa tarinoita jotka koskettavat lukijaa. Tarinoita, jotka antavat elämyksiä ja toimivat peilinä, jota vasten lukija voi tarkastella ja koota itseään keskellä yhteiskunnan arvo- ja kriisimylläkkää. Etsiä omaa kuvaansa ja vastausta oman olemassaolonsa ahdistukseen. Kokoelman tarinat ovat todella vahvoja ja omaperäisiä, taidokkaita. Unenomainen tyyli on taitavasti toteutettu ja todella harvinainen suomalaisessa kirjallisuudessa.
Tarmo Yli-Rajala

Tarmo Yli-Rajala

Tarmo Yli-Rajala s. 8.10.1937, on yhteiskuntatieteiden lisensiaatti ja emeritus kirjastotoimenjohtaja, Pirkkalaiskirjailijoiden ja Suomen kirjailijaliiton jäsen. Syntymäpaikastaan Käkisalmen varuskunnasta hän joutui muuttamaan ilmastonmuutosta pakoon Rovaniemelle, josta on valunut Pohjanmaaan kautta Akaan Viialaan. Isän suku on lähtöisin Jalasjärveltä, äidin Viipurista. Mielestään hän on vasta varhaiskeski-ikäinen eikä viihdy sisäänlämpiävissä kirjallisissa kuplissa. Lisäksi hän on vielä vailla työläistaustaakin. Tunnustuksena kirjallisista ansioistaan hänelle on luovutettu ruuneperin torttu Matomäen kevätfestivaaleilla 2019.

Romaanin nyt ilmestyessä kirjailija haluaa esittää kiitoksensa useille kritiikin kersanteille sekä Rimmin kaupungin Vapaapalokunnalle pyyteettömästä tuesta ja arvokkaista neuvoista joita on näiltä mainituilta tahoilta saanut monivuotisen kirjoitustyönsä vaiheissa. Erityisesti hän haluaa kiittää myös vaatimatonta ja anonyymiä kustantajaansa, tunnettua kirjallisuuden ystävää ja kansainvälistä mesenaattia toivottaen hänelle antoisia lukuhetkiä jossakin ulkomailla.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite