Vuorovaikutusleikkiopas vanhemmille

Vuorovaikutusleikkiopas vanhemmille

Iloa vanhemmuuteen -opassarja

Satu Korhonen

Osa 1: Iloa vanhemmuuteen - opassarja

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

1,9 MB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789528061397

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 16.02.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tässä oppaassa käydään läpi sellaisia iloa tuovia vuorovaikutusleikkejä, jotka luovat lapselle vahvoja muistikuvia siitä, että hän on rakastettu. Vuorovaikutusleikin avulla voidaan vastata lapsen tarpeeseen tulla nähdyksi, kuulluksi ja kohdatuksi.

Vuorovaikutusleikki vahvistaa lapsen ja vanhemman välistä myönteistä vuorovaikutusta, lisää iloa vanhemmuuteen ja tukee lapsen myönteistä käsitystä itsestä.

Vuorovaikutusleikkiopas syntyi siitä oivalluksesta, että vain osa perheistä pääsee henkilökohtaisen avun piiriin, mutta monella vanhemmalla olisi kykyä luoda lapselle korjaavia kokemuksia pienen ohjauksen avulla.

Toivon, että opas tavoittaa ne vanhemmat, jotka haluavat aidosti rakentaa syvää tunneyhteyttä lapsen kanssa. Tämä ei aina ole helppoa, sillä edelliset sukupolvet eivät ole välttämättä antaneet tähän mallia. Muutos on kuitenkin mahdollista ja se lähtee jokaisesta vanhemmasta, joka on valmis pysähtymään itsensä äärelle. Olen sydämessä mukana tukenasi!
Satu Korhonen

Satu Korhonen

Olen Satu Korhonen ja koulutukseltani psykologi sekä pari- ja perheterapian psykoterapeutti. Vanhemmuuden tukeminen on ollut aina lähellä sydäntäni ja minulla on pitkä työkokemus lasten ja vanhempien kanssa työskentelystä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite