Vuoristovaellus Chamonix'sta Nizzaan
Suosittu

Vuoristovaellus Chamonix'sta Nizzaan

GR5

Aku-Petteri Korhonen

Matkailu & maantiede

ePUB

36,8 MB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789523181465

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 15.12.2014

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
16,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjassa kuvataan kesällä 2014 tehtyä vaellusta Chamonix’sta Nizzaan. Kyseessä on Ranskan Alppien yli kulkeva kuuluisa GR5-reitti, jolla on pituutta useita satoja kilometrejä. Tällä reissulla siihen käytettiin kolmisen viikkoa. Kirjassa kuvataan matkan varrella eteen tulevia tilanteita sekä reitillä tavattujen ympäri maailmaa tulleiden vaeltajien kanssa käytyjen keskustelujen kautta saatuja kokemuksia.
Koska kirjoittaja on suunnitellut ja toteuttanut vaelluksen yksin, kirjasta saa hyvän kuvan siitä, miten ilman etukäteisvarauksia tehtävä vuoristovaellus voidaan käytännössä toteuttaa. Vaeltamiseen liittyvien seikkojen lisäksi kirjassa kuvataan humoristiseen sävyyn matkan aikana eteen tulleita tilanteita ja ranskalaista elämänmenoa sekä muistellaan aikaisempien vuosien vaelluskokemuksia.
Kirja sopii sekä vuoristovaellusta harrastaville että nojatuolimatkana kenelle tahansa matkailusta kiinnostuneelle. Matkan lopussa päästään tutustumaan myös Nizzan, Monacon ja Cannesin kaupunkeihin.
Kirjoittajalta on aiemmin julkaistu kirja Haute Route – vuoristovaellus Chamonix’sta Zermattiin.
The story is about a hiking trip from Chamonix to Nice in 2014 (in Finnish language).
Aku-Petteri Korhonen

Aku-Petteri Korhonen

Aku-Petteri Korhonen on pitkiä majalta majalle vaelluksia Alpeilla kesäisin harrastava peruskuntoinen perheenisä. Hän on kirjoittanut vaelluskokemuksistaan Sveitsin, Itävallan, Ranskan ja Italian Alpeilla sekä Ranskan Pyreneillä kuusi BOD:n julkaisemaa kirjaa. Hän harrastaa myös valokuvausta. Lisätietoa kirjoista ja kuvista:
https://akukorhonenphoto.weebly.com/

Website: https://akukorhonenphoto.weebly.com

Sosiaalinen yksinkävelijä

Retki

toukokuuta 2015

Yksinvaeltajia pidetään helposti erakkoina ja ihmisten karttajina. Alpeilla niin ei tarvitse olla, siitä tämä kirja on hyvä todiste. (...) Vaeltamiseen suhtaudutaan kirjassa rennosti. Tärkeintä on päästä vuorille, ei suorittaa kilometrejä tai korkeusmetrejä ja auton kyytiin saa istahtaa, jos tilanne sitä vaatii.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite