Voittajan miekka

Voittajan miekka

Seppo Kalliomäki

Romaanit & novellit

ePUB

857,4 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528029533

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 22.08.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
12,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Puolustusvoimilta varastetaan hävitettäväksi määrättyjä räjähdysaineita. Jäljet johtavat Ukrainaan, jossa Suomen pääministeri ja puolustusministeri osallistuvat kansainväliseen huippukokoukseen. Salaisen sotilastiedusteluyksikön kulisseissa pysyttelevä johtaja, jonka harvat tuntevat ja hekin vain nimellä Paroni, määrää parhaat operaattorinsa tutkimaan uhkaavaa tilannetta.
Majuri John Lampinen ja nuori aviopari Emilia ja Amin lähtevät käskystä Ukrainaan peitetehtävälle ja saavat selville Euroopan energianjakelua uhkaavan häikäilemättömän salaliiton. Tilanne kärjistyy vakavaksi ja Suomi tempautuu mukaan laajenevaan kansainväliseen kriisiin, joka pakottaa presidentin määräämään puolustusvoimat iskemään parhailla resursseillaan niin Suomessa kuin hehkuvan kuumassa Jemenissä. Vailla vaihtoehtoja suomalaiset sotilaat komennetaan tehtävälle, jossa vain lopputuloksella on merkitystä.
John ja osasto suomalaisia erikoisjoukkoja joutuvat jälleen kohtaamaan päättäväisiä vastustajia ja selviytymään vaarallisista vastoinkäymistä toteuttaessaan saamaansa tehtävää.
Seppo Kalliomäki

Seppo Kalliomäki

Seppo Kalliomäki on vantaalainen kolmen lapsen isä, joka jakaa aikansa oman yrityksen pyörittämisen, kirjoittamisen ja virolaisen maatilan välillä. Koulutuksensa hän on hankkinut Helsingin yliopiston valtiotieteellisestä tiedekunnasta opiskelemalla kansainvälistä politiikkaa, kansainvälistä oikeutta sekä Aasian ja Lähi-idän tutkimusta. Hänen lopputyönsä käsitteli poliittista islamia.

Seppo Kalliomäen työuraan on kuulunut kaksi vuosikymmentä uuden liiketoiminnan kehittämistä ja innovaatioiden kaupallistamista IT-alalla kansainvälisessä ympäristössä. Tällä hetkellä hän työskentelee omassa yrityksessään, joka kehittää uuden sukupolven logistisia ratkaisuja

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite