Voimaa luonnosta

Voimaa luonnosta

rakkaudesta homeopatiaan

Marja-Terttu Pakkanen

Ruuanlaitto, hyvinvointi & terveys

Pehmeäkantinen

176 sivua

ISBN-13: 9789528089711

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 19.06.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
33,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirja on mielenkiintoinen kokonaisuus yhdistävästä lääketieteestä. Kirjassa kerrotaan kuinka hoitotyössä voi helposti yhdistää kahta toisiaan tukevaa hoitomuotoa. Hammaslääketiede ja homeopatia kulkevat "käsi kädessä". Lisäksi kerrotaan, miten paljon hampaiston terveydellä on vaikutusta yleisterveyteen. Tästä aiheesta puhutaan julkisesti ihan liian vähän.
Kirja on helppolukuinen käsikirja kaikkien käyttöön, se sisältää paljon omahoito-ohjeita. Kirja sisältää myös useita liitteitä ja linkkejä, joista voi lukea lisää homeopatian tutkimuksia. Homeopatia on pehmeä hoitomuoto, jota sadat miljoonat ihmiset maailmassa käyttävät. Kirja on jatkoa ensimmäiselle kirjalleni "Homeopatia, parantamista luonnon avulla".
Marja-Terttu Pakkanen

Marja-Terttu Pakkanen

Kirjailija on koulutukseltaan erikoishammaslääkäri ja diplomihomeopaatti alojensa asiantuntija. Hän on jatkokouluttautunut Saksassa homeopaattilääkärien kursseilla. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus yhdistää hammaslääketiedettä ja homeopatiaa hoitotyössä. Lisäksi hän on toiminut sekä hammaslääkärien että homeopaattien opettajana.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite