Voiko Vanhaan testamenttiin luottaa?
Suosittu

Voiko Vanhaan testamenttiin luottaa?

Uuras Saarnivaara, Mikko Satama

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

636,6 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528034278

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 06.06.2023

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
36,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Onko Vanha testamentti vain kokoelma muinaisia taruja vai onko se historiallisesti paikkansa pitävä ja hengellisesti luotettava kirja?

Raamattua koskeva historiallinen ja arkeologinen tutkimus on osoittanut kerta toisensa jälkeen siihen kohdistetun kritiikin ja epäilykset vääriksi. Modernissa tutkimuksessa Raamattu on osoittautunut paikkansa pitäväksi myös luonnontieteiden valossa.

Uuras Saarnivaara vie tässä kirjassa lukijan läpi teologian, historian ja arkeologian Raamatulle esittämät haasteet tiedemiehen tarkkuudella ja osoittaa, miten Raamattuun todella voi luottaa.
Uuras Saarnivaara

Uuras Saarnivaara

Uuras Saarnivaara (1908-1998) oli filosofian ja teologian tohtori, tutkija, kirjailija ja merkittävä hengellinen vaikuttaja. Saarnivaara oli yksi aikansa merkittävimpiä perinteisen raamattunäkemyksen puolustajia ja monissa asioissa hän oli aikaansa edellä. Hänen tarkkanäköisellä teologisella työskentelyllään on pysyvä arvo.

Mikko Satama

Mikko Satama

Kirjan toimittaja on pastori, teologian maisteri ja diplomi-insinööri, joka on toiminut vuosien ajan Raamatun opettajana ja tutkijana. Hän pitää yllä kristillistä nettisivustoa www.vapaasatama.net.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite