Virga

Virga

Mika Ilmari Lehto, Marika Koskimäki

Klassikot & runot

ePUB

12,0 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528090106

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 23.06.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
15,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Virga on runoudesta (Mika Ilmari Lehto), kalligrafiasta, valokuvista ja taideteoksista (Marika Koskimäki) punoutuva teos. Se on unenkaltainen, hetkin kirpeä matka rannalta rannalle. Kirjan teemoja ovat mm lapsuus, parisuhde, ero, läheisen menettäminen, sekä yhteiskunnalliset teemat.
Mika Ilmari Lehto

Mika Ilmari Lehto

Mika Ilmari Lehto on runoilija ja kirjailija, sekä toiselta ammatiltaan yrittäjä (rakennusala). Ennen Virgaa häneltä on julkaistu viisi runoteosta, ja yksi elämänkerta (toinen kirjoittaja). Arvioissa Lehtoa luonnehditaan runoilijana mm sananikkariksi, jolle lähes mikä tahansa sopii tunnelmoijan ja ajattelijan osaan. Hänen on sanottu kirjoittavan hyvinkin arkisesta tuoreesti. Lehdon monenkirjavat runot ovat paikoin kepeän leikkisiä, mutta samalla ne riipivät vaikeitakin aiheita.

Marika Koskimäki

Marika Koskimäki

Marika Koskimäki on kuvataiteilija ja kirjaintaiteilija, joka asustaa Etelä-Pohjanmaan lakeuksilla, Ilmajoella.

Marika inspiroituu luonnosta ja matkustelusta. Toisinaan käynti kirpputorilla saa inspiraation laukkaamaan ja on heti päästävä työtilaan kokeilemaan. Teokset koostuvat sekatekniikoista, maalauksista ja abstrakteista viivoista.

Elämä on välillä veijari

Epari

syyskuuta 2019

Lehdon runoissa näyttäytyy elämän koko kirjo syntymästä kuolemaan. Lehto kirjoittaa paljon lapsuudesta, joka on runoissa läsnä onnellisin sävyin. Kauniita sanoja on omistettu myös ystävyydelle.
Elämän varrelle mahtuu aina surullisia menetyksiä ja tummiakin sävyjä, joita kirjailija kuvaa rosoisemmin.
Välillä runoista voi lukea kritiikkiä ja sarkasmia, sillä Lehto kirjoittaa monin eri tunnelmin. Syntyy vaikutelma, jossa elämä välillä veijari, välillä rakastava ystävä. Marika Koskimäen taideteoksissa eri värit pursuavat elämäniloa vaihtuakseen tilanteen tullen synkkiin sävyihin. Monimuotoiset kuvat kulkevat runojen kanssa käsi kädessä ja täydentävät toisiaan. Kirjassa on myös kauniita luonnonläheisiä valokuvia. Niissä viipyilee juuri laskenut hämärä, keskikesää julistava täydellinen onnen korkea hetki sekä surun raskas pimeys. Koskimäen kalligrafia on taitava puhtaine linjoineen. Se ei enempää sanoja kaipaa.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite