Vimma

Vimma

Dekkari

Akseli Kaarna

Osa 3: Esko Talaksen trilogia

Romaanit & novellit

ePUB

316,5 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528076476

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 20.02.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Rakennusmaailman ympyröistä kansainvälisille vesille lipuva kolmen teoksen sarja. Arkielämän kiemuroita ja ihmissuhteiden kirjoa värittää erilaiset rikolliset elementit. Suoraselkäisyys ja inhimillisyys on välillä koetuksella kun epäoikeudenmukaisuus ja säälimättömyys katsovat kirjan hahmoja silmiin.
Rakkaudella on annettavaa mutta osaako sitä ottaa vastaan oikeaan aikaan. Voiko suurimmasta tuskasta pelastaa mikään inhimillinen vaihtoehto.
Osa 3. Vimma, liikkuu lähinnä Suomen Lapin maisemissa. Esko on huutanut ilmoille tuskanhuutonsa ja siihen on vastannut tuntureiden hyytävä viima. Syitä joihinkin tapahtumiin alkaa löytyä kirjan sivuilta mutta osa jää myös arvailujen varaan - aivan kuin - oikeassakin elämässä.
Mikä on fiktiota ja mikä faktaa jää lukijan pohdittavaksi, henkilöiden moraalin arvioiminen myös. Ja jos lukija sen tekee - on trilogia tehnyt tehtävänsä.
Akseli Kaarna

Akseli Kaarna

Runoja, laulun tekstejä, ajatelmia, sketsejä, novelleja ja kirjoja kirjoittanut amatöörikirjailija joka on elämänsä aikana kokenut monta seikkailukirjamaista tapahtumaa omassa elämässään niin maalla, merellä kuin ilmassakin. Mies joka on ollut itse - korkeajännitys.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite