Villivihannekset koiran raakaruokinnassa

Villivihannekset koiran raakaruokinnassa

Päivi Kultalahti, Leena Hytönen

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

15,6 MB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789515681041

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 09.05.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
5,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjassa kerrotaan onko koiran ravitsemukselliset tarpeet mahdollista täyttää kotimaisilla, luonnonmukaisilla raaka-aineilla. Koiran luonnonmukainen ruokinta on kasvattanut suosiotaan koirilla esiintyvien allergioiden ja sairauksien vuoksi. Myös ruokinnan ekologisuus on yhä tärkeämpi asia monille. Ruuan prosessointi paitsi tuhoaa tärkeitä ravintoaineita ruuasta myös lisää energiahävikkiä. Tässä kirjassa käsitellään muutamia villivihanneksia, joita voi käyttää koiran ruokinnassa. Villivihanneksia voi jokainen kerätä omaan käyttöön jokamiehen oikeudella vaikka lenkkipolun varrelta ja säilöä niitä myös talven varalle. Ne sopivat myös omistajan ruuaksi ja hyvinvoinnin kohottajiksi.
Koiralle on määritelty sen tarvitsemat määrät rasvaa, energiaa, suojaravinteita sekä hiven- ja kivennäisaineita, jotka sen pitäisi saada päivittäisestä ravinnostaan.Kirjan tarkoituksena on kertoa, kuinka koiran ravitsemukselliset tarpeet saadaan täytettyä lähellä tuotetuilla, luonnonmukaisilla raaka-aineilla ja antaa tietoa villivihannesten käytöstä koiran ruokinnassa.
Päivi Kultalahti

Päivi Kultalahti

Päivi Kultalahti on harrastanut villivihannesten käyttöä ja suorittanut alan opintoja Rovaniemen Ammattikorkeakoulussa. Päivillä on keruutuoteneuvojan pätevyys. Koirien omistajana heräsi kiinnostus villivihannesten käytöstä koirien hyvinvoinnin edistäjänä. Tästä sai alkunsa agrologi-opintojen opinnäytetyö.

Leena Hytönen

Leena Hytönen

Leena Hytönen on kotoisin maatilalta, kasvien käyttö ihmisten ja eläinten ravintona ja hoidossa on tuttua jo lapsuudesta. Koiraharrastus on ollut mukana läpi yli 50 vuotisen elämän lapsuuden maatilan hiiri- ja rottakoirista tämän päivän harrastus- ja metsästyskoiriin. Eläinten henkinen ja fyysinen hyvinvointi on ollut aina lähellä sydäntä. Välillä on menty siinä metsikköön, kun oma järki ja kokemus on unohtunut markkinavoimien myllerryksessä ja yleiseen mielipiteeseen. Oma sairastuminen laittoi miettimään ravinnon merkitystä terveyteen, niin ihmisillä kuin koirillakin. Silloin muuttui oma ja koirien ruokavalio. Tervehtyminen alkoi ja sen innoittamana lisää tietoa on haettu eri lähteistä. Kirja sai alkunsa Seinäjoen Ammattikorkeakoulun agrologi-opinnoissa ja on osa opinnäytetyötä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite