Villakoirakvartetti

Villakoirakvartetti

365 koira-aiheista tarinaa

Anne Elise Seppänen

Romaanit & novellit

ePUB

13,7 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523397712

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 13.11.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
13,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämän teoksen kirjoittaja on kulttuurintutkija, äiti, sijaisäiti, isoäiti ja koirankasvattaja. Villakoirakvartetti 365 koira-aiheista tarinaa kertoo koiraperheen arjesta omakohtaisia kokemuksia, sattumuksia, satuja, loruja, runoja ja myös yleistä koiratietoutta. Kirja seuraa villakoirakvartetin elämää lähes kolmen vuoden ajan. Teos pohjautuu katraastaan in-nostuneen emännän päiväkirjamerkintöihin, tieteellisiin ja taiteellisiin lähteisiin. Teosta kuvittaa opiskelija Nea Niini-vuon piirrokset ja koiraisäntä Juhani Seppäsen valokuvat. Akka ja ukko ymmärtävät paitsi koirien myös lasten tarpeita. Villakoirakvartetti -teos on suunnattu lapsille ja paloiteltu 365 tarinaksi vaikka iltasaduksi. Joulukuun 24 päivää on rakennettu joulukalenteriksi. Antoisia elämyksiä!
Anne Elise Seppänen

Anne Elise Seppänen

Olen Tampereen yliopistosta valmistunut filosofian tohtori ja yhteiskuntatieteen maisteri. Olen tottunut ilmaisemaan itseäni kirjallisesti. Varsinaisen työurani olen kuitenkin tehnyt Tampereen kaupungin lastensuojelun perhehoitajana. Aloitin sijaisvanhempana 90-luvulla ja näinä vuosina olen lastenhoidon ohessa väitellyt tohtoriksi ja kirjoittanut historiikkeja. Olen myös villakoiraharrastaja ja kasvattanut tähän mennessä kaksi pentuetta. Olen lukenut iltasatuja ensin omille kolmelle lapselleni, 28 lainalapselle ja neljälle lapsenlapselle. Olen viime vuodet harrastanut luovaa kirjoittamista. Tämän kokemukseni perusteella uskon, että koirakirjani kiinnostaa sekä aikuisia ja etenkin 4-10-vuotiaita lapsia.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite