Viisi satua

Viisi satua

Mummin satukirja

Tuula Takkinen

Klassikot & runot

Kovakantinen

64 sivua

ISBN-13: 9789522863096

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 19.10.2012

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
28,70 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
"Mummin Satukirja Viisi Satua" on Tuula Takkisen esikoisteos. Satukirja koostuu viidestä luontoon liittyvästä sadusta. Kirjassa on yhteensä 60 kuvitettua ja tekstitettyä sivua.
Saduissa seurataan Ruusu-mummin puutarhan tapahtumia, Kuutti pikkuisen ja Vesihiiden ystävystymistä. Hitulumen poikasen kasvamista isoksi lumipalloksi, Murkku Muurahaisen matkaa maailmalle sekä lopuksi Lintujen kevätkokousta, jota vanha tunturipöllö pitää.
Sadut ovat syntyneet ruutuvihkoon pitkillä päiväjunamatkoilla Rovaniemeltä Etelä-Suomeen. Vielä kolmisen vuotta sitten ajatus satujen kirjoittamisesta, kuvittamisesta ja vielä työstämisestä satukirjaksi eiollut koskaan tullut edes mieleen, toteaa Tuula Takkinen.
Tuula Takkinen

Tuula Takkinen

Tuula Takkinen (s.1943) on rovaniemeläinen kuvataiteilija. Kuvataidetta hän on opiskellut aktiivisesti vuodesta 1992 alkaen Rovaniemen kansalaisopistossa, Lapin yliopiston ikääntyvien taidepiirissä sekä eri lyhytkursseilla. Öljyvärimaalaus on hänen mieluisin tekniikkansa.
Aihepiirit ja värimaailmat ovat vaihdelleet, mutta punaisena lankana on alusta lähtien ollut henkilö- ja muotokuvaus. Ihmisen kuvaaminen kipsiveistoksiin oli hänelle luontevaa jo nuorena Hämeenlinnassa asuessaan. Yksityisnäyttelyitä hän on pitänyt toistakymmentä ja lisäksi hän on osallistunut yhteisnäyttelyihin. Tuula Takkisen kuvataiteeseen voi tutustua ositteessa www.tuulatakkinen.com sekä sekä videokertomukseen Yoy Tubessa: Tuula Takkinen (Matka maalausmaailmaani).

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite