Viisas Karhu

Viisas Karhu

Uudelleensyntynyt heimoni

Pauli Liikala

Elämäntaito & käytännön oppaat

Pehmeäkantinen

252 sivua

ISBN-13: 9789522868961

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 12.05.2014

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
25,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Viisas Karhu perustuu Paulin kahteen perusnäkemykseen ihmisen elämän kulusta ja tarkoituksesta. Ensimmäinen on usko jälleensyntymiseen, jonka mukaan ihmisen sielu jatkaa kulkuaan fyysisen kehon kuoleman jälkeen. Toinen on usko ihmisen kykyyn kommunikoida henkimaailman edustajien kanssa.

Kirjassa kuvataan eri tapahtumia Paulin edellisissä elämissä, joista merkittävin on elämä apassiheimon päällikkönä 1600-luvulla Pohjois-Amerikassa. Silloisen heimon jäsenistä on nyt inkarnoitunut Suomeen kymmeniä henkilöitä. Kirjassa on lukuisia heidän tekemiään kanavointeja intiaaniheimon tapahtumista ja uudelleensyntyneen heimon yhteisestä tehtävästä tässä elämässä.

Pauli kertoo kirjassa mielenkiintoisia tapahtumaketjuja, joissa hän tapaa intiaaniheimon uudelleensyntyneitä jäseniä ja saa selville useita heidän kanssaan yhdessä elettyjä elämiä. Näihin tapaamisiin liittyvissä kanavoinneissa Paulille on selvinnyt myös, miten hänen nykyisen perheensä jäsenet ja sukulaiset ovat olleet mukana hänen edellisissä elämissään.

Kirjassa kerrotaan miten keskenmenon kohdannut sielu jatkaa matkaansa ja syntyy dramaattisten vaiheiden kautta toiselle uudelleensyntyneen intiaaniheimon jäsenelle. Mukana on keskusteluketjuja, joissa heimon uudelleensyntyneet jäsenet tukevat tämän sielun inkarnoitumista sekä raskauden aikana että syntymän jälkeen.

Pauli kertoo kirjassaan myös syksyllä 2013 poistetusta luomesta löydetystä melanoomasta ja siihen liittyvästä leikkauksesta ja toipumisestaan siitä. Toipumista on auttaneet lukuisat kanavoinnit ja Paulin ystävien ja facebook-kavereiden myötätuntoiset viestit.

Kirjan lohdullisen sanoman voi tiivistää toteamukseen, ettei kuolemaa ole. Se on vain vaihe, jossa sielu jättää fyysisen päällystakkinsa eli kehon tänne ja jatkaa matkaansa kohti valoa.
Pauli Liikala

Pauli Liikala

Pauli Liikala on eläkkeellä oleva Kauppatieteiden masteri. 40 vuoden työuran jälken hän on krjoittanut tätä ennen kolme kirjaa.

Ensimmäinen niistä -Totuuden henki, Ihmisen tasapainoinen kehitys - käsittelee hänen suku-. perhe ja työhistoriaansa ja hänen ensimmäisiä omakohtaisia henkisiä kokemuksiaan.

Toinen kirja Viisas Karhu, Uudelleensyntynyt heimoni, käsittelee jälleensyntymää. Keskeinen kuvaus liittyy Paulin elämään pienen apassiheimon päällikkönä nimeltään Viisas Karhu. Mukana on myös lyhyitä kuvauksia Paulin muista entisistä elämistä, joissa on ollut mukana myös muita apassiheimon jäseniä. Mukana on myös kuvaus, miten keskenmenon kohdannut sielu syntyy uudestaan läheiselle uudelleeninkarnoituneelle apassiheimon jäsenelle.

Kolmas kirja Paulin oppivuodet, Henkimaailman oppeja ja oivalluksiani on jatko-osa kirjalle Viisas Karhu. Siinä kuvataan apassiheimon tapahtumien lisäksi Paulin muita entisiä elämiä kahden muun apassiheimon jäsenen kanssa.

Pauli on naimissa ja hänellä on vaimonsa kanssa kaksi aikuista poikaa ja kolme lastenlasta. Kirjoittamisen ohella Pauli on mukana yritys- ja yhdistystoiminnassa sekä vapaaehtoistyössä. Hänen harrastuksiinsa kuuluu lukeminen, musiikin kuuntelu, penkkiurheilu ja kuntoilu.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite