Viimeinen uskonpuhdistus

Viimeinen uskonpuhdistus

Takaisin Uuden testamentin opetuslapseuteen

Torben Søndergaard, Mikko Satama

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

341,8 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528040774

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 15.06.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
13,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Monet nykyseurakunnissa tapahtuvat asiat eivät perustu Uuteen testamenttiin vaan Vanhaan testamenttiin, myöhempien vuosisatojen perinteisiin, seurakuntakulttuuriin ja jopa pakanuuteen. Siksi on välttämätöntä pysähtyä tarkastelemaan tarkemmin seurakuntien tilaa ja vertaamaan niitä ensimmäisiin kristillisiin seurakuntiin, joista voimme lukea Raamatusta. Mikäli haluamme toteuttaa menestyksekkäästi Jeesuksen lähetyskäskyä, on palattava siihen opetuslapseuden malliin, jota Jeesus ja apostolit opettivat. Alkakoon siis viimeinen uskonpuhdistus!

Torben Søndergaardin kirja haastaa totunnaiset käsityksemme seurakunnasta ja opetuslapseudesta. Kirjassa opetetaan yksinkertaisten esimerkkien kautta, miten Jeesuksen ja apostolien opetusta seurakunnasta voi toteuttaa menestyksekkäästi nykyaikana.
Torben Søndergaard

Torben Søndergaard

Kirjoittaja on tunnettu tanskalainen evankelista ja seurakuntapioneeri, joka on toiminut Jeesuksen lähetyskäskyn toteuttamiseksi vuosien ajan sekä Tanskassa että ulkomailla. Hänet tunnetaan erityisesti suorasta ja käytännöllisestä lähestymistavasta kristittynä elämiseen ja opetuslasten tekemiseen. Hän johtaa kansainvälistä lähetysjärjestöä "The Last Reformation" ja pitää yllä samannimistä maailmanlaajuisesti suosittua YouTube-kanavaa.

Mikko Satama

Mikko Satama

Kirjan kääntäjä ja toimittaja on pastori, teologian maisteri ja diplomi-insinööri, joka on toiminut vuosien ajan Raamatun opettajana ja tutkijana. Hän pitää yllä kristillistä nettisivustoa www.vapaasatama.net.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite