Viimeinen syksy

Viimeinen syksy

Pau Valent

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

488 sivua

ISBN-13: 9789515684042

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 03.12.2017

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
24,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
On asioita, jotka lakaistaan maton alle piiloon niin pian kuin ne sattuvat putkahtamaan esille. Ne ovat asioita joiden pelkkä ajatteleminenkin saa monet meistä voimaan pahoin. Niitä sellaisia asioita, joista ei uskalleta, ei kehdata, eikä edes haluta puhua. Ja on niitä sellaisiakin asioita, joita ei uskalla edes ajatella, ja mikäli sellaisia on sattunut omalle kohdalle, niin sitä yrittää kaikin keinoin selittää itselleen, että eihän sitä ole todellisuudessa lainkaan tapahtunut.
Usein sanotaan että menestyvän miehen takana on nainen. Nainen joka tukee ja kannustaa häntä. Monen sellaisen naisen, jolla syntyessään oli aivan samat lähtökohdat kuin sillä menestyvällä miehellä, takana onkin mies, joka on murtanut hänet ja vienyt hänen menestyksensä, itsetuntonsa ja luottamuksen omaan itseensä ja jopa saanut hänet halveksimaan omaa naiseuttaan ja omaa ruumistaan.
Nämä asiat ovat salaisuuksia, joita ihminen kantaa mukanaan koko elämänsä, aina kuolemaansa asti. Niitä ei uskalla kertoa kenellekään menettämättä samalla viimeistäkin ripettä itsetunnostaan.

Ninni - Näkymätön lapsi - on kantanut tällaista salaisuutta koko ikänsä. Vasta nyt, isänsä kuoltua, hän uskaltaa kohdata lapsuutensa vaietut asiat, joita hän on yrittänyt niin monia vuosia haudata huumeisiin Tukholman lähiöissä

Marja Leena - Taiwanin kuningatar - menetti viattomuutensa kahdeksan vuotiaana, ja samalla hän menetti elämänhalunsa ja jopa terveytensä. Hänen perheensä ja hänen hengellinen yhteisönsä pitävät Marja Leenaa mielenvikaisena ja ovat hylänneet hänet, vaikka hänen ainoa toiveensa on, että joku kuuntelisi ja ymmärtäisi häntä.

Molemmat naisista kohtaavat menneisyytensä omalla tavallaan. Tapahtumat, jotka ovat tuntuneet pelkiltä lapsuuden painajaisunilta, osoittautuvatkin todeksi, ja heidän molempien on nyt päätettävä miten elää tämän todellisuuden kanssa.
Pau Valent

Pau Valent

Pau Valent on viettänyt lapsuutensa satakuntalaisessa maalaiskylässä ja asunut suuren osan aikuiselämästään Barcelonassa.
Innostus kirjoittamiseen syttyi kun Pau voitti kansakoulussa kirjoituskilpailun. Hän päätti että hänestä tulisi isona kirjailija. Ensimmäisten epäonnistuneiden yritysten jälkeen Pau huomasi, että ensin olisi elettävä ne kokemukset joista halusi kirjoittaa.
Kirjailija on asunut monissa eri paikoissa ja matkustellut paljon. Hän on työskennellyt mm seuraavissa ammateissa: ammattiopettaja, hautausvakuutusten myyjä, huonekalupuuseppä, kirvesmies, kalusteasentaja, koristeveistäjä, laadunvalvoja, liikennemerkkiasentaja, muotintekijä, puisto työntekijä, puutavaramyyjä, sisäänostaja, suojatiemaalari, tuotantoapumies, veneenrakentaja, ydinvoimalasiivooja, yrittäjä.
Paun suunnitelma kirjailijaksi ryhtymisestä oli sinänsä hyvä, mutta jossain vaiheessa hän ymmärsi, että olisi myös alettava kirjoittaa.
Edellä mainitun prosessin tuloksena syntyi kirjailijan esikoisteos Viimeinen syksy. Julkaistu 2017.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite