Viimeinen aalto

Viimeinen aalto

Tarinoita pandemioista

Heikki Nevala, S Mörður, Tarja Pasanen, Venla Lintunen, Ville Hankipohja, Vilhelm Sysi, Miska Räsänen, Seppo Kallio, Timo Arna

Romaanit & novellit

Kovakantinen

240 sivua

ISBN-13: 9789528042716

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 14.12.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
21,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Vuosi 2020 sai yhdeksän La Ciska -ryhmän kirjoittajaa tarttumaan kynään ja kokoamaan novelliantologiaa, jonka tekstit ovat saaneet inspiraationsa koronaviruksen aiheuttamasta maailmanlaajuisesta katastrofista.

Viimeinen aalto -antologian tarinat eivät kuitenkaan rajoitu vuoden 2020 todellisuuteen tai edes maapallolle, vaan mielikuvitus lennättää lukijan spekulatiivisiin maailmoihin, joissa voi tavata kauhunsekaisia kansalaisia, noitia ja kyborgeja.

Antologian ovat toimittaneet Ville Hankipohja, Seppo Kallio ja Venla Lintunen.

Novellit: Heikki Nevala: Tempo robota, Mörður: Stryk - kyborgikomentaja, Tarja Pasanen: Kantaja, Venla Lintunen: Myrkyllinen Sevemino, Ville Hankipohja: Tulevaisuudessa kukaan ei osaa ennustaa, Vilhelm Sysi: Loukussa, Miska Räsänen: Kaikki palaa, Seppo Kallio: Paranormaalit pyjamapäivät, Timo Arna: Immuunit.
Heikki Nevala

Heikki Nevala

Heikki Nevala (s. 1982) on alkujaan eteläpohjalainen, sittemmin lieksalaistunut kirjoittaja. Häneltä on julkaistu puolisensataa novellia eri lehdissä ja antologioissa. Nevalan esikoisteos, novellikokoelma Arvet, ilmestyi vuonna 2010. Häneltä on julkaistu myös lapsille suunnattu tietokirja Tutut oudot eläimet: 100+3 asiaa joita et eläinkunnasta tiennyt (yhdessä kuvittaja Carlos da Cruzin kanssa, 2015). Useimmiten Nevala kirjoittaa tarinoita, joihin tavalla tai toisella liittyy yliluonnollisia kauhuelementtejä, hieman harvemmin fantasiaa ja scifiä.

S Mörður

S Mörður

Mörður (s. 1979) on Lapista kotoisin oleva aivotutkija ja psykofyysikko, joka lukee vapaa-ajallaan mieluiten scifi- ja fantasia-aiheisia sarjakuvia.

Tarja Pasanen

Tarja Pasanen

Tarja Pasanen on helsinkiläistynyt kirjoittaja ja elokuvaihminen, joka opettaa suomea työkseen. Hän on kirjoittanut draamatekstejä, kuten lyhytelokuvakäsikirjoituksia ja näytelmän, sekä spekulatiivisia novelleja ihmisistä, eläimistä ja kaikesta niiden väliltä.

Venla Lintunen

Venla Lintunen

Venla Lintunen (s. 1990) on jyväskyläinen kirjoittaja, jolta on julkaistu kymmenkunta spekulatiivisen fiktion novellia ja sarjakuvaa eri antologioissa ja lehdissä. Hänen novellinsa Järviveli Pimeyden reunalla -antologiassa sijoittui vuonna 2012 Atorox-kilpailussa 6. sijalle.

Ville Hankipohja

Ville Hankipohja

Ville Hankipohja on kirjoittanut tarinoita ja suunnitellut pelejä koko ikänsä. Hän on luonteeltaan tarinankertoja ja koulutukseltaan ohjelmoija. Ville on julkaissut omakustanteena Valvojat -romaanin, jonka kiehtova maailma laajenee hiljalleen.

Vilhelm Sysi

Vilhelm Sysi

Vilhelm Sysi on taiteellinen sivuaskel. Antologian novelli on hänen ensimmäinen ja ehkä myös viimeinen teoksensa. Kukaan ei varsinaisesti tiedä, kuka on kyseessä. Villeimpien - joskin suhteellisesti varsin kilttien - huhujen mukaan hän on Jyväskylän Säynätsalossa vuonna 2017 karannut maatiaiskissa Oskari, joka päätti Kurt Vonnegutia luettuaan ryhtyä kirjailijaksi.

Miska Räsänen

Miska Räsänen

Miska Räsänen (tai olenbluu) on savolainen kirjoittaja, jonka tekstejä on joissain antologioissa, muutamassa zinessä ja omakustanne e-kirjana. Silloin kun ei kirjoita, Räsänen tuskastelee sen kanssa, että pitäisi kirjoittaa. Hänellä on kotona kaksi traakkipuuta, jotka molemmat ovat erityisen hupaisaa seuraa.

Seppo Kallio

Seppo Kallio

Seppo Kallio on jyväskyläläinen, jonka novelleja on julkaistu erinäisissä lehdissä ja antologioissa. Hän on kiinnostunut erityisesti luonnossa esiintyvistä spefihiukkasista.

Timo Arna

Timo Arna

Timo Arna (s. 1966 Kittilässä) on Jyväskylässä asuva ammattinörtti. Hän kirjoittaa scifi-, fantasia- ja kauhunovelleja. Hänen kirjoittamiaan haikurunoja ja piirtämänsä sarjakuva on julkaistu Alienisti-lehdessä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite