Viidennen asteen yhteyksiä

Viidennen asteen yhteyksiä

Suomalaisia kertomuksia humanoidikohtaamisista

Pauli Liikala

Elämäntaito & käytännön oppaat

Pehmeäkantinen

212 sivua

ISBN-13: 9789515683304

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.10.2017

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
25,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Olen haastatellut lähes 40 suomalaista henkilöä, joilla on kokemuksia ufojen ja humanoidien kohtaamisista. Voit lukea kirjastani todella mielenkiintoisia kertomuksia tapaamisista humanoidien kanssa. Omalta kannaltani mielenkiintoisin on oheinen Tanja Puhakan kertomus.

"Pääosa noista kokeista ja testeistä tehtiin minulle lapsena, mutta jotain muistikuvia on myös aikuisiällä kokemistan tutkimuksista. Yksi niistä liityy Pauli Liikalaan. Muistaan maanneeni taas tutkimuspöydällä noin 20-vuotiaana ja näin tuolloin vieressäni toisenkin pöydän, jolla makasi toinen ihminen, eräs mies. En tuntenut tuota miestä tuolloin.Kunnes eräänä päivänä,kun olin tuntenut Paulin jonkin aikaa, mieleeni palautettiin kyseinen hetki ja muisto ja tajusin, että tuolla toisella tutkimuspöydällä oli Pauli"
Pauli Liikala

Pauli Liikala

Pauli Liikala on eläkkeellä oleva Kauppatieteiden masteri. 40 vuoden työuran jälken hän on krjoittanut tätä ennen kolme kirjaa.

Ensimmäinen niistä -Totuuden henki, Ihmisen tasapainoinen kehitys - käsittelee hänen suku-. perhe ja työhistoriaansa ja hänen ensimmäisiä omakohtaisia henkisiä kokemuksiaan.

Toinen kirja Viisas Karhu, Uudelleensyntynyt heimoni, käsittelee jälleensyntymää. Keskeinen kuvaus liittyy Paulin elämään pienen apassiheimon päällikkönä nimeltään Viisas Karhu. Mukana on myös lyhyitä kuvauksia Paulin muista entisistä elämistä, joissa on ollut mukana myös muita apassiheimon jäseniä. Mukana on myös kuvaus, miten keskenmenon kohdannut sielu syntyy uudestaan läheiselle uudelleeninkarnoituneelle apassiheimon jäsenelle.

Kolmas kirja Paulin oppivuodet, Henkimaailman oppeja ja oivalluksiani on jatko-osa kirjalle Viisas Karhu. Siinä kuvataan apassiheimon tapahtumien lisäksi Paulin muita entisiä elämiä kahden muun apassiheimon jäsenen kanssa.

Pauli on naimissa ja hänellä on vaimonsa kanssa kaksi aikuista poikaa ja kolme lastenlasta. Kirjoittamisen ohella Pauli on mukana yritys- ja yhdistystoiminnassa sekä vapaaehtoistyössä. Hänen harrastuksiinsa kuuluu lukeminen, musiikin kuuntelu, penkkiurheilu ja kuntoilu.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite