Vihreä helvetti
Uutuus

Vihreä helvetti

James Jackson Andolini

Osa 4: Toisinajattelija -sarja

Kovakantinen

520 sivua

ISBN-13: 9789528072058

Kustantaja: BoD - Books on Demand

Julkaistu: 08.07.2024

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
35,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
TARINA VALINNOISTA - JA NIIDEN HINNASTA

Sisäisen turvallisuuden komissaari saa lääkäriltään musertavia uutisia. Lohduton diagnoosi suistaa Domenic Reevesin elämän kaaokseen ja saa hänet pohtimaan elämäänsä ja sen vaatimia uhrauksia. Yhtäkkiä Federaation kakkosmiehen urapolku tuntuukin valtavalta virheeltä - eivätkä menneisyyden haamutkaan tunnu jättävän Reevesiä rauhaan.

Samaan aikaan maanpaossa elävä Marion Dupont yrittää omaksua uutta peiterooliaan kasvatushoitajana. Tasapainoilu keskenkasvuisten visaisten kysymysten ja sallitun narratiivin polulla vaatii kuitenkin veronsa. Viattomiin mieliin annosteltava propaganda uppoaa kyllä oppilaisiin - mutta Marionin omaan mieleen puolitotuudet ja pelko peiteroolin paljastumisesta kovertavat päivä päivältä suurempaa aukkoa.

Lopulta kumpikin joutuu tahollaan perimmäisten kysymysten äärelle:

Minkä vuoksi olen oikein elänyt?

Mitä olen sen eteen uhrannut?

Ja ennen kaikkea:

Ovatko saavutukseni olleet uhrausten arvoisia?

"Vihreä helvetti" esittelee vain yhden mielipiteen sallivan ja toisinajattelijoiden sortoon perustuvan valtiokoneiston loogisen lopputuleman kahden kokijan näkökulmasta. Näennäisliberaalin Federaation tuttuun maailmaan sijoittuva postapokalyptinen tarina käsittelee toisaalta nykyisen ajanhengen mukaista maailmankuvaa - mutta pureutuu myös ikiaikaisiin teemoihin kuten valheiden hinta, elämän tarkoitus sekä mahdollisuus henkilökohtaiseen sovitukseen.

Lisätietoja kirjailijasta ja lukunäytteet kirjasta www.jackandolini.com
James Jackson Andolini

James Jackson Andolini

James Jackson "Jack" Andolini on suomalainen kirjailija, joka teoksissaan yhdistää taidokkaasti erilaisia teemoja ja tyylejä. Tarinoiden maailmat ovat yhtäältä tuttuja, toisaalta vieraita - ja kuitenkin niin uniikkeja, että niihin saattaa uppoutua tuntikausiksi.

Teoksia voi lukea tavanomaisena viihdekirjallisuutena: elävästi kuvaillut tarinat, miljööt ja henkilöhahmot tempaavat mukaansa. Vastaavasti lukija voi myös syventyä tarinoiden pintakerroksen alla kytevään yhteiskunnalliseen sanomaan, jossa esitettävät näkökulmat herättävät pohtimaan myös valtavirrasta poikkeavia näkökulmia.

Lisätietoa kirjailijasta ja tulevista teoksista jackandolini.com

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite