Vihollinen ruumiissani

Vihollinen ruumiissani

Mervi Basunga

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

292 sivua

ISBN-13: 9789523186057

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 13.05.2015

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
14,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Mikä on tuo valikoiva vihollinen, joka rakastuu tiettyihin ruumiisiin, asettuu niihin ja tekee niistä kodin itselleen? Mikä on tämä pirullinen vihollinen, joka tekee valitsemiensa ruumiiden elämän tukalaksi lähetellen säännöllisiä lahjojaan: ruumiin kaikki jäsenet läpikäyvää piinallista kipua, uupumusta, voimattomuutta, heikkolaatuista unta, jäykkyyttä, keskittymisvaikeuksia, kylmän ja kosteuden sietokyvyttömyyttä, ajatustoiminnan sumuisuutta ja kaikista edellä mainituista johtuvaa mielialan laskua?

Vihollinen ruumiissani on kuvaus vaikeasta oireyhtymästä, joka merkittävästi kaventaa kantajiensa elämää, jopa invalidisoi, mutta joka edelleenkin kaipaisi enemmän lääketieteellistä tunnustusta.
Vihollinen ruumiissani kuvaa kaunokirjallisin keinoin, seikkaperäisesti mutta ironisesti, oireyhtymän syitä ja seurauksia sen kanssa painivan elämässä. Teos esittelee myös vihollisen lyömäaseita, joita uhri voi käyttää vihollistaan vastaan.
Teoksen tarkoituksena on lisätä tämän huomattavan hankalan ja osittain kiistanalaisen oireyhtymän tuntemusta, ja antaa sen kanssa eläville toivoa siitä, että elämä voi vihollisesta huolimatta olla elämisen arvoista.

Mervi Basunga on Pohjois-Irlannissa asuva kahden pienen tytön äiti ja vapaa kirjoittaja.
Mervi Basunga

Mervi Basunga

Mervi Basunga on Pohjois-Irlannissa asuva kahden pienen lapsen äiti, kaupallisen alan koulutuksen saanut ja pitkähkön vakuutusalan uran tehnyt kirjoittaja, joka tänä päivänä keskittyy paitsi lapsiinsa, myös ympäristönsä ja maailman tarkkailuun, sekä mielenkiintoisista ja mielestään huomiota kaipaavista aiheista kirjoittamiseen.

Website: www.basungabooks.jimdo.com

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite