Vihdoinkin V.A.P.A.A. riippuvuudesta tupakkaan!

Vihdoinkin V.A.P.A.A. riippuvuudesta tupakkaan!

Luettuasi ymmärrät, miksi tupakoit ja miksi et ole onnistunut lopettamaan useista yrityksistäsi huolimatta.

Jouko Tapio Tikka

Luonnontieteet & ympäristö

Pehmeäkantinen

230 sivua

ISBN-13: 9789528036289

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 15.12.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
24,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tuskin on tupakoivia, jotka eivät olisi yrittäneet eroon tupakasta ja epäonnistuneet yrityksessään. Kirjan luettuasi tiedät, mistä epäonnistuneet yritykset ovat johtuneet. Taklaan kirjassa kaikki nykyiset keinot eroon tupakasta, luettuasi olet kanssani samaa mieltä. Kirjasta saat opit siihen mitä sinulta vaaditaan päästäksesi eroon tupakasta, ja luonnollisesti sen, miten kaikki tulee onnistumaan.

Kirjan uudet tiedot tupakasta auttavat tupakoivaa ymmärtämään myös tapaansa ja riippuvuutensa vaikutuksia ympäristöön ja omaan elämäänsä. Ne luettuaan ja ymmärrettyään lukemansa, tulee takuulla uudelleen tarkastelemaan suhteensa tupakkaan.

Kirjassa tukeudutaan neuropsykologian ja kognitiivisen psykologian oppeihin ja peilataan tiedettä kirjailijan omista autenttisista kokemuksista käsin läpi hänen askivuosiensa ensimmäisen savukkeen vähemmän nautinnollisesta kokemuksesta aina nautinnolliseen viimeiseen poltettuun savukkeeseen.

Kirja palvelee tupakoivien ohella myös heitä, jotka elävät lähellä tupakasta riippuvaista ihmistä. Anna kirja lahjaksi rakkaallesi, jonka toivoisit selättävän riippuvuutensa. Suositan kirjaa luettavaksi myös niille, jotka tupakan parissa työkseen toimivat, sillä nykyisten hoivaohjelmien ponnettomuus tupakkariippuvaisen avuksi Suomessa, on suurin syy sille, miksi tulokset eroon tupakasta ovat juuri niin heikot kuin nykyisin ovat.
Jouko Tapio Tikka

Jouko Tapio Tikka

Jouko Tapio Tikka on bloggari, freelancer, tietokirjailija, kokemusasiantuntija, muutosvalmentaja ja nykyajan digi-ihminen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite