Viestinnän ja markkinoinnin työkirja pk-yrittäjälle

Viestinnän ja markkinoinnin työkirja pk-yrittäjälle

Eeva Määttänen

Talous & johtaminen

ePUB

313,5 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528099833

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 15.11.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
19,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Valmentava viestinnän ja markkinoinnin työkirja pk-yrittäjälle syntyi tarpeesta löytää tarvittavat työkalut viestintästrategian työstämiseen, mutta myös tarpeesta löytää luovuutta tekemiseen perinteisten, totuttujen ratkaisujen sijaan. Tämän vuoksi kirjan viitekehys on coachingissa ja erityisesti ratkaisukeskeisyydessä. Kirjan tehtävien avulla löydät oman tyylisi viestiä ja markkinoida - mitään suoria vastauksia ei ole siihen, miten itse kunkin kannattaisi menetellä. Työkirjan avulla voit pohtia, mitä viestinnän suhteen pitäisi tehdä, jotta pääsisit tavoitteeseesi? Miltä viestintä silloin kuulostaisi/tuntui/näyttäisi? Tärkeintä on pohtia sitä, mikä jo nyt toimii ja mitä pitäisi tehdä vielä lisää? Viestintään liittyvät luutuneet uskomukset ja näkemykset ovat pk-yrittäjän suurin kompastuskivi. Yrityksen viestinnän ja markkinoinnin muutos lähtee omien näkemysten haastamisesta.

Monet kokevat viestintästrategian olevan ylähöttöä, sanoja ilman tekoja, mutta tosiasiassa strategia on työkalu, jonka pohjalta suunnitelmallista ja tavoitteellista markkinointiviestintää voidaan tehdä. Mitä kaikkea pitäisi ottaa huomioon strategian suunnittelussa? Millaista sisällöntuotantoa yrityksen on järkevää tuottaa? Miten asiakkaat kokevat yrityksen brändin? Mitä on retorinen vaikuttaminen ja mitä yritys voisi hyötyä siitä? Mistä viestintätyö pitäisi ylipäänsä aloittaa? Milloin olet viimeksi päivittänyt viestintästrategiaasi?
Eeva Määttänen

Eeva Määttänen

Eeva Määttänen on koulutukseltaan FM. Hän on täydentänyt koulutustaan mm. NLP:n (Neuro Linguistic Programming), mindfullnessin, viestinnän, pedagogiikan ja organisaatiopsykologian opinnoilla. Lisäksi hän on työnohjaaja ja sertifioitu Business coach (CBC-coach).
Hän on työskennellyt it-alalla, yritysimagojen kehittäjänä ja viestinnän alalla eri tehtävissä (digitaalisen viestinnän asiantuntija, konsultti, toimittaja, viestintäpäällikkö). Hän omaa kokemusta yritysmaailmassa ja järjestömaailmassa työskentelystä.
Heurekaworks on yritys, joka tarjoaa räätälöityjä koulutuksia aiheesta ja ohjausta yksilöille sekä yhteisöille. Lisätietoa yrityksestä: https://www.strategi.fi.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite